1a femenina

Sense l'ascens a primera però amb el cap ben alt

Ascens a 1a divisió femenina. El Girona posa en problemes el Torrejón però es queda a les portes de pujar a la màxima categoria

girona2 (1)

Torrejón1 (3)

El Girona femení va posar punt final a la temporada. No ho va poder fer amb l'objectiu de l'ascens, però sí amb el cap ben alt després de competir a un gran nivell en la tornada jugada a Torrejón i tenir durant molts minuts a l'abast la gesta de la remuntada.

El partit d'ahir va ser tot el contrari del d'anada en què les gironines van perdre per 1-3. L'equip de Pere Planas va sortir molt endollat al camp i va aconseguir dominar la possessió de la pilota. El gol matiner de Sara al minut 19 va esperonar l'expedició catalana, que durant la primera part va disposar de més presència en atac que el Torrejón. El conjunt madrileny, que serà qui jugarà a primera divisió el curs que ve, va aconseguir empatar a 10 minuts del descans.

La igualada no va fer abaixar els braços al Girona femení, que al segon temps va intensificar el seu domini. Sara va ser la més activa en atac, mentre en defensa tot l'equip va fer un gran treball. La recompensa va arribar al minut 80 amb un gol de vaselina de Sara. En els darrers 10 minuts de partit, el Torrejón es va tancar al darrere i va patir molt en defensa. Enmig del silenci de l'afició local, que no les tenia totes, el Girona va disposar de tres clares ocasions de gol, però va faltar una mica de sort. La més clara va ser un u contra u de Sara amb la portera rival que va encertar a aturar.

El Girona acaba una temporada històrica en què ha aconseguit el títol de lliga en el grup 3, i ha fet un gran paper en la fase d'ascens, on només ha perdut un partit dels quatre disputats. Finalment, un gol les deixa sense la gesta de pujar l'equip gironí a la primera divisió.

TORREJÓN: Noe, Noemí, (Cris, 55') Mendi, Lídia, Paula (Berta, 90'), Lulu, Emma (Rebe, 64'), Jois, Vero, Erica i Anna Rubio (Sole, 39'). GIRONA: Irina, Laura, Aina, Martí (Reig, 55') Cris (Alba, 73') Tània, Natàlia (Judith Sancho, 65') Sílvia, Clara (Paula, 46'), Sara i Parramon. GOLS: 0-1 (19') Sara. 1-1 (35') Lulu. 1-2 (80') Sara. ÀRBITRE: Pérez Muley. T.G.: A Rubio, Lídia, Noe i Èrica, del Torrejón, i a Cris i Sílvia, del Girona.