Sabadell

Clerc espera les sortides

Sabadell. El lateral no signarà fins que els arlequinats no alliberin fitxes i tinguin el vistiplau de l'LFP. Totes les parts confien que la cessió s'acabarà duent a terme en aquest mercat d'hivern

La situació esportiva del Sabadell és prou còmoda perquè el fitxatge del lateral no hagi de ser imminent malgrat les mancances en l'onze. L'acord entre Carlos Clerc, el Sabadell i l'Espanyol està embastat i es produirà en aquest mercat d'hivern si no hi ha cap impediment d'última hora. Ara mateix, l'únic que frena l'operació és que el Sabadell té totes les fitxes cobertes i que, a més, necessita la garantia de l'LFP per no passar del límit salarial. Amb tot, és qüestió de dies que aquesta situació es desbloquegi.

Clerc arribarà al Sabadell aquest mercat d'hivern. Però per formalitzar la cessió i la inscripció en la plantilla l'entitat arlequinada necessita, en primer lloc, alliberar fitxes. Fins ara, només hi ha hagut una baixa de les tres que va anunciar José Antonio Gordillo, el director esportiu. Paco Sutil va marxar i deixarà el lloc a Raúl Goni quan es recuperi (serà abans que acabi el mes) de la lesió de llarga durada. Per tant, el conjunt arlequinat necessita que Rúper o Barral agafin la porta per poder inscriure Clerc. De moment, cap dels dos jugadors no ha fet el pas i el Sabadell podria reconsiderar la idea de deixar-los sense fitxa si finalment un dels dos no troba equip.

Més prioritats

En cas que tant el migcampista Rúper com el lateral esquerre Javi Barral trobessin equip, la segona petició de la direcció esportiva és un extrem que pugui rellevar Juan Collantes. Amb Gato i Sotan avesats com a segones puntes, el relleu que li queda al jugador andalús està entre Arteaga (esquerrà) i Moha (esquerrà) quan es recuperi. Fins i tot, Tamudo en algun moment puntual ha hagut de jugar a la banda.

L'única opció que havia sonat, Sergio Rodríguez (del Betis), jugarà el que resta de temporada amb el Lugo.

UNA SORTIDA

El Sabadell necessita que Rúper o Barral marxin per poder inscriure Clerc

UN BANDA DRETA

Collantes, que ha jugat tots els partits, no té competència en la seva posició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)