Sabadell

L'aval de la confiança

Sabadell. Els 7 punts de 9 que han allunyat els vallesans de la zona baixa de la classificació han omplert de moral l'equip que dirigeix Olmo, que visita un rival amb baixes molt importants

Després d'un 4-0 i ben lluny de les posicions de descens, tot són flors i violes, a Sabadell. Les rialles, únicament trobades en equips que acaben de golejar, van ser generoses en l'entrenament que va fer ahir el conjunt vallesà. L'equip està prou confiat per al matx d'avui malgrat que Miquel Olmo ja ha advertit els seus del perill d'un rival que excel·leix en la tècnica però no en els resultats. El tècnic, però, també és conscient de la posició de força en què es troba el seu equip per al partit d'avui. “Venim d'una victòria clara, de deixar durant tres partits la porteria a zero. Això provoca que fem un pas endavant i que els jugadors se sentin amb comoditat”, deia ahir el terrassenc.

Si bé al Sabadell durant el curs se l'ha vist força poruc quan les coses anaven maldades, ara, que el sol brilla i els ocells canten, la lògica hauria de ser contrària. I avui no és un mal partit davant un rival que facilita espais per desenvolupar el joc de possessió i velocitat propi dels del Vallès. “No hem de deixar espai entre línies: tancar les línies de passada però volent tenir la pilota i sense caure en l'error de fer el joc que els beneficia a ells, en aquest cas de vegades massa pausat”, hi afegia Olmo.

Sense lesionats

Sergio Lobera, entrenador del Las Palmas, també té clar quins són els punts dèbils del seu rival: “Hem de defensar molt bé perquè el Sabadell té molta vocació ofensiva i acumula molta gent al mig del camp. La clau és que l'equip tingui molt la pilota. Qui la tingui trobarà espais”, va dir. L'exentrenador del Barça té moltes i importants baixes. L'absència d'Apoño, un fix a la medul·lar, obligarà els canaris a sortir amb un mig del camp estrany, ja que és força probable que tampoc jugui un fix, Javi Castellano. Nauzet Alemán, Momo i Deivid completen les absències.

A Sabadell, tot el contrari. Aquesta setmana s'han exercitat 24 de les 25 unitats amb l'única absència de Barral, que no viatja per lesió –no ho faria ni que estigués bé–. Carlos Hernández, expulsat contra el Girona, tampoc hi serà avui. En canvi sí que ha viatjat Antonio Hidalgo, un dels noms més esperats. Una altra de les tornades destacades era la de Moha, però s'ha quedat fora per decisió tècnica.

En l'onze, l'alegre sessió d'ahir va ensenyar, de nou, el doble pivot. Olmo i Juanjo podrien ser companys a la zona ampla a la recerca de contenció i criteri amb la sortida de la pilota. Ja només faltarà que els del davant s'entonin. Aníbal i Gato buscaran el gol ara que tenen l'aval de la confiança.

LES FRASES

Venim d'una victòria clara, de deixar durant tres partits la porteria a zero. Això provoca que l'equip estigui còmode
Hem de defensar molt bé però la clau és la pilota. Qui la tingui trobarà espais
Sergio Lobera
entrenador del sabadell
No hem de deixar espai entre línies: tancar les línies de passada però volent tenir la pilota
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)