Sabadell

En els 12 últims metres

Sabadell. Els arlequinats disputen avui el primer dels dos partits seguits a casa que els poden donar mitja salvació. Fer el ple evitaria angoixes de cara a la dotzena de xocs que queden

12 punts en 12 jornades són els que necessita el Sabadell per evitar el descens a segona B. En només vuit dies, en què es jugaran els pròxims dos partits a casa, els arlequinats poden deixar embastada la meitat de la feina. Primer arriba el Còrdova, un rival que s'ha tornat directe però que va començar amb les expectatives molt altes. El conjunt de Chapi Ferrer és tan irregular que un equip com el Sabadell el podria avançar avui si cau a la Nova Creu Alta.

Els de Miquel Olmo necessiten ficar, entre ells i qui delimiti el descens, com més equips millor. La classificació continua sent mentidera, perquè les distàncies en punts són molt curtes, així que si hi ha més equips en la lluita, la probabilitat de caure-hi és més remota. “Si els resultats són positius, són dos partits clau que ens han d'atorgar tranquil·litat de cara al tram final”, deia ahir Miquel Olmo, que s'estima més parlar de 52 punts per no haver-s'ho de jugar tot a una última jornada d'infart. Així doncs, el partit d'avui és transcendent perquè els arlequinats no afrontin la part important del campionat amb angoixes, males companyes de viatge. Tant és així, que el club ha fet bullir l'olla i s'esperen més de cinc mil aficionats.

Doble solució

El Sabadell arriba al partit d'avui amb les carències molt visibles. El Las Palmas li va fer sortir els colors amb una maneta i avui els vallesans hauran de superar un doble problema: aixecar-se moralment i superar les dificultats futbolístiques que emanen dels últims xocs.

El primer, segons Olmo, està solucionat: “Se'ls veu a la cara la ràbia i les ganes que tenen de jugar”, diu el tècnic dels seus homes. El segon, vist el nivell de la categoria, dependrà en gran part del que ofereixi el rival. “És un equip que li està costant més enllà dels resultats”, analitza Olmo del Còrdova. Els andalusos no han sortit de la mediocritat ni amb el canvi d'entrenador. Des de l'entrada de Chapi Ferrer –substitut de Pablo Villa– han obtingut una victòria, dos empats i una derrota amb un mateix denominador comú: no marquen gols.

Fa tot l'efecte que el partit d'avui dependrà de l'encert a porteria. El Còrdova només ha anotat dos gols en els últims sis partits i el Sabadell, a banda de la golejada contra el Girona, tampoc s'ha destapat com un equip gaire prolífic anotant. Per això les baixes de dos davanters –Tamudo i Gato no es van entrenar ahir– resten potencial en els últims metres al conjunt vallesà que, d'altra banda, tampoc no ha depès mai de la capacitat d'aquests dos jugadors. Estarien ben arreglats.

LES FRASES

Els dos pròxims partits a la Nova Creu Alta ens han d'atorgar tranquil·litat en el tram final de la competició
Veig el meu equip molt tranquil. Nosaltres mai hem pensat en la permanència
Chapi Ferrer
entrenador del còrdova
Després de l'entrenament he parlat amb Juanjo i Hidalgo, i he vist cares de ràbia
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)