2a divisió A

“Ens haurem de moure de pressa”

Isabel Tarragó. Presidenta del Llagostera

Després que l'escenari per compartir Montilivi hagi girat com un mitjó des de la marxa d'Oriol Alsina de la direcció esportiva del Girona, ahir Isabel Tarragó no podia amagar la seva decepció per la decisió de vetar l'ús del camp gironí al Llagostera: “Estàvem convençuts que es mantindria l'acord de què havíem parlat feia una setmana. Només faltaven detalls perquè l'entesa fos total, però sembla que ja no tindrem ni la possibilitat de seure'ns a acabar-ne de parlar”, va destacar la màxima dirigent llagosterenca.

Ara, i a poc menys de dues setmanes, el club llagosterenc haurà de trobar una solució ràpidament. Trobar un escenari de gespa natural i que compleixi uns mínims perquè s'hi puguin disputar partits de la 2a divisió A no serà gens fàcil. Més enllà de la superfície –requisit bàsic– també caldrà que tingui unes graderies adequades i, entre altres coses, una il·luminació suficient perquè es puguin retransmetre partits per la televisió: “Se'ns han tancat les portes de Montilivi i ens haurem de moure de pressa. De fet, ja hem començat a treballar, i ara hem de fer moltes reunions”, va explicar Tarragó, a qui esperen dies de molta feina.

UNA DECEPCIÓ

“Crèiem que es mantindria l'acord. Faltaven detalls, i no en podrem ni parlar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)