2a divisió A

Contactes accelerats amb Palamós

La lògica fa pensar que el Llagostera enfilarà el camí cap a Palamós. De fet, el club no ha perdut el temps i ahir, poques hores després de la negativa del Girona, ja va tenir un primer contacte a l'ajuntament de Palamós. La previsió és fer avui una altra trobada, al Nou Municipal, per anar concretant les reformes que caldria fer. “És la possibilitat més clara, però hi ha alternatives. De fet, hem rebut el permís de la LFP per jugar a més de 50 quilòmetres de la seu social, tal com obliga la lliga”, diu Tarragó. A Palamós, la predisposició és bona. “S'ha d'analitzar què s'ha de fer i qui ho assumirà, tenint clar que no ens pot representar cap despesa, però crec que les condicions són factibles”, va explicar el regidor d'Esports, Joan Curto.

Cap al sud

El fet de poder-se desplaçar lluny obriria la via de jugar a la demarcació de Barcelona: “Cap a amunt no hi podem anar gaire, per tant valorarem la possibilitat de jugar a la demarcació de Barcelona. Hem avançat amb el tema del camp però calen moltes reunions ”. De tota manera, és poc viable marxar lluny, entre altres coses perquè a Barcelona hi ha ben pocs camps que s'adaptin a la LFP, La Bòbila de Gavà o Montjuïc en són dos exemples.

AL BAIX EMPORDÀ

El Llagostera va parlar ahir amb l'Ajuntament i avui hi ha una segona reunió

ALTRES VIES

Té permís per jugar a més de 50 quilòmetres, pensant a anar fins a Barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)