2a divisió A

El Llagostera s'acosta a Palamós

Després de la negativa de Montilivi, el club llagosterenc, que afirma que també valora altres opcions de Barcelona, es va reunir amb l'Ajuntament de Palamós per acostar posicions

Avui el Palamós decidirà si accepta les condicions del Llagostera per compartir el Nou Municipal

El Llagostera, després que el Girona li vetés divendres l'opció de compartir l'estadi de Montilivi, continua a la recerca d'una nova llar per jugar els seus partits com a local a segona A, amb Palamós com a destí més probable. Després d'una primera presa de contacte el mateix divendres amb l'alcaldessa del municipi palamosí, Maria Teresa Ferrer, el club llagosterenc es va reunir ahir amb Joan Curto, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palamós, per acostar posicions.

La trobada, en què no va participar cap membre del Palamós CF, va servir perquè el Llagostera, encapçalat per la presidenta, Isabel Tarragó –va estar acompanyada per Oriol Alsina i el directiu Joan Mestres–, i Curto comencessin a temptejar el possible aterratge del club llagosterenc a Palamós. Una de les opcions en cas d'arribar a un acord seria que el Llagostera cedís l'explotació del bar del Nou Municipal els dies de partit, a més de la cessió d'alguns dels seus jugadors al degà i de cobrir les despeses extres que generés la utilització de l'estadi (personal, més manteniment de la gespa, millora o ampliació de les infraestructures...).

Curto, que veu amb bons ulls el fitxatge del Llagostera sempre que no s'hagi d'invertir ni un cèntim de diner públic –“els donarem totes les facilitats, però al poble no li pot costar res”–, va traspassar la informació al Palamós, que avui decidirà en una junta si accepta compartir l'estadi amb el club d'Alsina i Tarragó. “El Llagostera no se'ns ha adreçat en cap moment i ha optat per reunir-se abans amb l'Ajuntament, i demà [per avui] prendrem una decisió en funció del que ens ha comentat el consistori”, afirmava Joan Pau Pérez, president del Palamós, que, tot i admetre que estava sorprès per no haver estat convidat a la reunió d'ahir, es va mostrar optimista amb relació a la possibilitat d'entesa amb el Llagostera: “Seria fantàstic que vinguessin aquí, per a tothom, perquè el poble també ho agrairia, tindrien un equip jugant al futbol professional.” I és que a Palamós, pensant sobretot en el comerç i la restauració, estarien molt contents de tenir el Llagostera com a nou inquilí.

Visita de la LFP

Tot indica que molt s'haurien de torçar les coses perquè el Llagostera i el Palamós no compartissin estadi el curs vinent, i fins i tot es podria fer oficial l'acord avui o demà si el club palamosí ho aprova. Tot i així, des del bàndol llagosterenc afirmen que també estan mantenint reunions paral·leles fora de Girona –a Barcelona– i no descarten res. “Palamós és una de les opcions; per proximitat i de cara als nostres socis seria el que estaria més a prop, però també hem parlat amb més gent. Esperem prendre una decisió d'aquí a un parell de dies”, destaca la presidenta, Isabel Tarragó, que no va voler donar noms.

Tot i així, Palamós continua sent l'opció més factible per acollir el Llagostera a 2a A, i n'és una prova que la LFP té previst fer una visita dimarts al Nou Municipal per donar el vistiplau a tot plegat. L'opció de tenir un San Siro en versió reduïda a Palamós sembla més a prop.

CONTRAPRESTACIONS

Ens hem reunit amb l'Ajuntament de Palamós i ara esperem resposta. Tenim altres opcions, de Barcelona, i esperem prendre una decisió d'aquí a un parell de dies

INSPECCIÓ

Seria fantàstic que el Llagostera vingués a jugar aquí; al poble li aniria bé tenir un equip en el futbol professional
Joan Pau Pérez
president del palamós
Palamós és una de les opcions; per proximitat i de cara als nostres socis seria el que estaria més a prop
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera
L'acord ha de ser un matrimoni de tres parts ben avingudes: l'Ajuntament, el Palamós i el Llagostera
Joan Curto
regidor d'esports de palamós
El Llagostera ha decidit reunir-se unilateralment amb l'Ajuntament de Palamós, sense nosaltres. Demà haurem de decidir què fem
El Llagostera cediria l'explotació del bar al Palamós i també alguns jugadors
La LFP té previst fer una visita al Nou Municipal dimarts i donar-hi el vistiplau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)