Sabadell

Ni amb aigua calenta

Sabadell. Any rere any, Juanjo Ciércoles es va afermant en la posició de pivot defensiu provocant que cada temporada el seu suplent hagi d'agafar les maletes per la manca de minuts

Julián Robles, Samuel Baños, Héctor Simon, Juvenal Edjogo, Rúper i Fernando Llorente. Sis pivots en quatre temporades que han hagut de marxar perquè hi ha un home que els ha fet la vida impossible: Juanjo Ciércoles. El migcampista de l'Hospitalet es va afermant temporada rere temporada en l'onze titular i deixa molt pocs minuts als seus companys i rivals de posició. Per això marxen.

Per al proper curs, el director esportiu del Sabadell, José Antonio Gordillo, hi ha volgut posar remei fitxant un home en qui confia molt: Íñigo Eguaras. “Crec que serà un jugador important per nosaltres”, afirmava aquesta setmana. El basc té un toc de pilota exquisit, ideal per un 4 de l'estil del Sabadell, però li falta aquest punt defensiu que sí que li dóna Juanjo Ciércoles. “Si ha jugat tants minuts és que deu ser un molt bon jugador”, se sincerava Eguaras el dia de la presentació, en què va reconèixer que no tenia cap referència més de Juanjo, protagonista del joc defensiu i ofensiu del Sabadell.

Casualment, Juanjo sempre dóna peixet als seus competidors directes per la posició a principi de temporada. De les quatre que porta al Vallès, mai ha començat jugant el primer partit. De fet, la temporada que més aviat es va estrenar en la titularitat va ser a la jornada 4 en la 2012/13 (Sabadell-Almeria, 3-0). Algun problema físic barrejat amb un punt de baixa forma impedeixen al de l'Hospitalet estar al 100% en la jornada 1.

La lesió

Enguany Juanjo tampoc hi serà des de l'inici. El jugador va acabar la temporada amb una lesió en el genoll de la qual va haver de ser operat només acabar l'últim partit. I això farà que no arribi en plenes condicions a l'inici de la lliga. “Hem de saber que Juanjo està lesionat i que arribarà molt just a l'inici de lliga. Ara mateix tenim quatre migcampistes a la plantilla, amb la qual cosa havíem de signar sí o sí un migcampista similar amb les seves característiques”, afirmava Gordillo darrerament.

2010/11
Tres pivots
Juanjo
2.241 minuts Robles
1.925 Juvenal
1.654
2011/12
Tres pivots
Juanjo
1.897 minuts Héctor Simon*
2.689 Samuel
1.037
2012/13
Quatre pivots
Juanjo
2.437 minuts Juvenal
966 Héctor Simon**
591 Llorente
505
2013/14
Tres pivots
Juanjo
2.938 minuts Llorente
991 Rúper
163 *Van jugar junts en partits. ** Van marxar a meitat de curs per manca de minuts.
Hem signat Eguaras perquè crec que serà un jugador important per nosaltres
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell

CRONOLOGIA

Hem de saber que Juanjo està lesionat i que arribarà molt just a l'inici de lliga. Havíem de signar sí o sí un migcampista similar
Si Juanjo ha jugat tants minuts és que deu ser un molt bon jugador en la seva posició
Íñigo Eguaras
migcampista del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)