2a divisió A

De pesca a Girona?

L'escenari i el paper de tots els actors s'ha capgirat de dalt a baix. La teoria deia que el Girona es nodriria del Llagostera, però fa tota la pinta que qui pescarà a Montilivi serà Oriol Alsina. Hi té tot el dret, perquè els jugadors que són un objectiu comú dels dos equips –i és possible que d'algun tercer– estan en el mercat i són lliures per decidir i a l'abast del millor postor.

Amb informació precisa dels contractes de cada jugador que tenia el Girona, el director esportiu del Llagostera està en situació d'afinar l'oferta que pot fer a jugadors com ara Chus Herrero, Richy i Eloi. El Girona els vol, però el club de Montilivi no té de moment capacitat de convenciment, ja que l'oferta no satisfà els futbolistes. El Llagostera, en canvi, sí que té la possibilitat d'oferir un contracte lleugerament millor i que faci decantar els jugadors. Per l'altre costat, el Llagostera també ha començat a encarrilar la renovació de jugadors que feia poc més d'un mes semblaven tenir peu i mig a Montilivi. Els casos més clars són els de Jordi López i Eloi Gila, a un pas de certificar la seva continuïtat.

MÉS LLENYA AL FOC

Eloi, Richy i Chus, objectius del Girona, han estat temptejats pel club llagosterenc

LA SITUACIÓ

A Montilivi estan molt limitats econòmicament i a Llagostera tenen més marge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)