2a divisió A

Richy: “L'oferta del Llagostera era superior, però em quedo al Girona”

Quarta temporada. El gallec ha descartat l'oferiment d'Oriol Alsina i també ofertes per anar a jugar a l'estranger, a llocs com Grècia, Xipre i Mèxic

Richy Álvarez encetarà el quart curs a Montilivi, tot i que Oriol Alsina, coneixedor de les nòmines dels jugadors del Girona, l'havia temptat amb una oferta més generosa. El gallec, que esgota a Vigo els dies de vacances, ha acceptat la proposta del Girona tot i que no té res a veure amb la que el va dur a Montilivi l'estiu del 2011: “Les condicions són molt diferents. Sabem els temps que corren i com ha canviat el futbol. I tot i que el Llagostera em donava més diners que el Girona, els tres anys magnífics que he passat aquí m'han fet decidir. Els companys, el delegat, l'encarregat de material... Tot ha tingut el seu pes en la meva decisió final.”

Richy també ha tingut ofertes de l'estranger, però no s'ha decidit a fer el pas: “Podia haver anat a Grècia i a Xipre. No em va interessar. I aquesta última setmana va sorgir la possibilitat d'anar a Mèxic. Tampoc.” El defensa, de 29 anys, ha tingut un rendiment in crescendo des que va arribar a Montilivi. El curs del debut (2011/12) només va jugar 10 partits per les lesions. La temporada 2012/13, 21, i la passada, 34. Per a la campanya 2014/15, el central només demana no haver de reviure els patiments de l'anterior: “Ho vam passar molt malament. L'any anterior gairebé vam tocar el cel i el següent vam patir el que no està escrit després de quatre mesos seguits en zona de descens sense trobar la manera de sortir-ne. Va ser terrible”, recorda.

Richy creu que el Girona acabarà fent una plantilla molt arreglada: “Sabem com de condicionats estem, però si s'arreglen els temes de David Garcia, Jandro, Juanlu i renoven jugadors com Chus, Eloi... ens assegurarem un molt bon bloc. I estic segur que quan el mercat s'obri més, l'equilibrarem.” El Girona va anunciar ahir al vespre l'acord de renovació per una temporada més, fins al juny del 2015.

Otamendi, vicepresident

A falta de notícies, el Girona va anunciar que Patxi Otamendi, que ja formava part del consell d'administració, passa a ser vicepresident. Otamendi és el responsable de Tamesol, patrocinador principal del Girona el curs passat.

ESPERANÇAT

“Si es queden Chus, Eloi, David, Jandro i Juanlu, ens assegurarem un molt bon bloc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)