2a divisió A

Moragón, l'onzena renovació

Una més. El Llagostera es va assegurar la continuïtat del seu porter titular, a qui se li busca competència

A banda dels fitxatges, el Llagostera també està accelerant en el capítol de les renovacions, i ja en van onze, de jugadors que el curs passat van formar la columna vertebral de l'equip. Jordi López, Pitu, Aimar, Vallho i Tarradellas van ser els primers a segellar la seva continuïtat en el club llagosterenc, fa dos dies van fer el mateix Enric Pi, Eloy Gila, Barnils, Tito i Jordi Masó, i ahir va ser José Moragón qui s'afegia a la plantilla dirigida per Santi Castillejo que debutarà a segona A.

La continuïtat del porter, de 26 anys, era una de les prioritats del Llagostera, que ha quedat molt content del rendiment que ha ofert Moragón les dues últimes temporades després d'arribar-hi procedent de l'Hospitalet l'estiu del 2012. Si en el seu primer any en el club llagosterenc el porter de Manacor va disputar 21 partits, el curs passat Moragón només es va perdre un matx, i per sanció, i va ser un dels homes clau en l'ascens a segona A del seu equip. Serà la segona experiència del porter a 2a A, categoria que ja va tastar amb el Nàstic de Tarragona el curs 2010/11 sense gaire sort: només va jugar un partit i va encaixar sis gols contra, el Granada.

Ara, després de la renovació de Moragón, el Llagostera està rastrejant el mercat tot buscant un segon porter –una de les opcions és René, del Jaén–, a l'espera del que es decideixi sobre el futur del jove Nico Ratti, que podria anar cedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)