2a divisió A

Querol i Alcalá hi seran

Llagostera. L'equip comença avui l'activitat amb les revisions mèdiques i amb dos nous fitxatges: el central Pedro Alcalá, procedent del Múrcia, i el davanter Querol, que ve del Nàstic

El Llagostera no descansa i en la jornada d'ahir va firmar dos futbolistes més poques hores abans que la primera plantilla comenci l'activitat amb les revisions mèdiques. Els dos jugadors que també seran en aquest nou projecte llagosterenc són el davanter David Querol, que arriba procedent del Nàstic, i el defensa central Pedro Alcalá, que ha jugat en el Múrcia fins aquest mes de juny. Tots dos han signat un contracte per dos anys amb el Llagostera, i arriben amb la intenció de consolidar-se en el món professional: “Busquem futbolistes de qualitat però que tinguin il·lusió i vulguin créixer amb nosaltres. Sempre ho hem fet i els casos d'Aimar, Eloi o Alex Moreno demostren que aquí els jugadors evolucionen. Segur que ens donaran un bon rendiment”, va destacar el director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina.

Entesa final

Un dels primers noms que van sonar per reforçar el Llagostera a la 2a A va ser el del reusenc David Querol. L'atacant, que aquest curs ha jugat al Nàstic, era una petició expressa del nou entrenador blaugrana, Santi Castillejo: “Tots els fitxatges són consensuats amb l'entrenador, però Querol, com que el coneix de l'etapa al Reus, sap què ens donarà, i per això l'hem fitxat”, va explicar Alsina. Querol és un davanter polivalent, ja que és corpulent, però també demostra habilitat en l'un contra un. El nou jugador llagosterenc pot ocupar la punta d'atac però també s'adapta en la mitja punta i fins i tot caient a la banda. Amb 25 anys, el de Reus farà el salt al futbol professional després de destacar a tercera divisió amb els roig-i-negres i de demostrar estar totalment capacitat per jugar a la 2a B, on ho ha fet en els dos darrers cursos, amb el Nàstic i el Betis.

Coses del destí, Querol va estar a punt de passar a la història negra del Llagostera quan en el minut 116 del partit per l'ascens contra el Nàstic va enviar una rematada d'esperó des d'escassos centímetres de la línia de gol al cos de Moragón. Una diana que hauria donat l'ascens als grana.

Centímetres a la defensa

Pedro Alcalá arriba a Llagostera per reforçar la defensa i, en concret, la posició de central. El jove futbolista murcià també té 25 anys i, tot i que en l'últim curs no ha jugat gaires minuts amb el Múrcia, sí que atresora una dilatada experiència a la 2a divisió B i també ha tingut contacte amb la 2a A: “És un perfil de defensa més contundent, agressiu i amb recorregut per endavant. El poc que ha jugat ho ha fet bé i creiem que amb més minuts pot créixer molt”, va analitzar Alsina de la nova incorporació, que fa 1,96m i és el defensor més alt de tots. Alcalá ha jugat en filials d'equips de primera divisió, com el Màlaga, el Getafe i l'Almeria, on era un habitual dels entrenaments amb les primeres plantilles. També ha estat internacional per Espanya en diverses categories inferiors. Amb ell, el Llagostera ja disposa de tres centrals. Vallho i Ruymán són els altres.

Durant el dia d'avui, doncs, els jugadors del Llagostera començaran a passar les revisions mèdiques. Des de les nou i fins al vespre, homes com Pitu, Tarradellas, Tito i el nouvingut Robert verificaran el seu estat després de les vacances.

BUSCANT L'EXPLOSIÓ

Alcalá ha mostrat bones maneres al Múrcia però li han faltat minuts. És un defensa fort

LA VALORACIÓ

Querol és un davanter polivalent que el tècnic coneix bé. Alcalá és un perfil de central molt contundent i amb projecció
Pedro Alcalá
Mazarrón (Múrcia), 19-03-1989 Central
Alçada:
1,96 m
Pes:
82 kg
TRAJECTÒRIA
Categories de formació:
Armas del Rey Mazarrón
06/07
Màlaga B (2a B)
17 p. 0 g.
07/08
Alcorcón (2a B)
23 p. 0 g.
08/09
Marbella (2a B)
32 p. 2 g.
09/10
Real Unión (2a A)
15 p. 0 g.
10/11
Getafe B (2a B)
21 p. 2 g.
11/12
Almeria B (2a B)
29 p. 2 g.
12/13
Almeria B (2a B)
34 p. 1 g.
13/14
Múrcia (2a A)
9 p. 0 g.
14/15
Llagostera (2a A)
34
partits a la 2a divisió A ha jugat el central Alcalá
3
equips filials de primera l'han tingut en les seves files: el Màlaga, el Getafe i l'Almeria.

VELLS CONEGUTS

Ho hem fet fins ara i ho seguirem fent. Volem jugadors que vulguin créixer amb nosaltres
Oriol Alsina
dir. esportiu del llagostera
Santi Castillejo va dirigir Querol al Reus i tots dos junts van obtenir grans resultats
David Querol
Reus, 25-02-1989 Davanter
Alçada:
1,83 m
Pes:
75 kg
TRAJECTÒRIA
Categories de formació:
Unión Astorga i Reus
08/09
Reus (3a)
18 p. 4 g.
09/10
Reus (3a)
31 p. 10 g.
10/11
Reus (3a)
29 p. 12 g.
11/12
Betis B (3a)
0 p. 0 g. (lesió)
12/13
Betis B (2a B)
31 p. 6 g.
13/14
Nàstic (2a B)
34 p. 5 g.
14/15
Llagostera (2a A)
2
temporades a la 2a divisió B ha jugat Querol, que ara fa el salt al món professional
65
partits de lliga ha jugat en les dues últimes temporades, una xifra considerable
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)