2a divisió A

Experiència sota els pals

El Llagostera continua el seu frenètic ritme en matèria de fitxatges i ahir al matí va anunciar la incorporació del porter René Román, procedent del Jaén, on ha fet un últim curs esplèndid tot i el descens del seu equip. “He après bastant aquesta temporada i puc aportar la meva experiència”, explica el futbolista gadità, que avui s'afegirà a la pretemporada del club llagosterenc. René té 30 anys i gaudeix d'una dilatada trajectòria entre segona A i, sobretot, segona B, on, a part del Jaén, ha passat pel Barakaldo, el Cacereño o el Betis B, on precisament va coincidir amb Sergio León, el seu nou company a Llagostera. “Dels nous fitxatges conec Alcalá, Ruyman i Imaz d'enfrontar-me amb ells”, explica René, que ja coneixia una mica el Llagostera gràcies al seu company Wilfred, ara porter de l'Olot. “Sé que és un club en continu creixement i que està sanejat, que això sempre és un punt a favor.” El porter de Cadis ha estat el tercer menys golejat de la categoria de plata, amb 31 gols encaixats en 33 partits. “Tenia un parell d'ofertes de segona A, però l'Oriol Alsina ha apostat fort per mi i això m'ha fet decidir”, reconeix René, que tindrà la competència de Moragón i Ratti a la porteria. Quant a objectius, l'andalús assenyala que “el jugador per naturalesa és egoista, i vull jugar el màxim nombre de partits possible”. Col·lectivament, la consigna és clara: la permanència. “Sé que la segona A és una competició molt llarga i dura, haurem de mantenir una regularitat per salvar-nos.

La de René és la vuitena incorporació de la plantilla, més enllà dels tres jugadors que té a prova: Rubén Carreras, Joan Pons i Russo. Ahir René encara no era a l'entrenament i els porters que hi van ser presents van ser Nico Ratti i el del filial llagosterenc, Adrià Muñoz.

LES FRASES

René Román Hinojo
Cadis, 15-12-1983 (30 anys) Porter
Alçada:
1,83 m
Pes:
79 kg
TRAJECTÒRIA
06/07
Portuense (2a B)
15.
07/08
Betis B (2a B)
22.
07/08
Betis (1a)
0.
08/09
Betis B (2a B)
26.
09/10
Estepona (2a B)
18
10/11
Cacereño (2a B)
37
11/12
Cacereño (2a B)
33
12/13
Cartagena (2a A)
1
12/13
Barakaldo (2a B)
9
13/14
Jaén (2a A)
33
Em defineixo com un porter que intenta transmetre tranquil·litat. He après bastant
René Román
porter del llagostera
Vull treballar fort per aconseguir un nivell òptim. Sé que el Llagostera és un club familiar, sanejat i en creixement

Ríos Reina (Mirandés), molt a prop de ser el lateral esquerre

Tant el tècnic Santi Castillejo com el director esportiu Oriol Alsina van assegurar que el fitxatge d'un lateral esquerre és imminent. De fet, l'entrenador blaugrana fins i tot va explicar que en la jornada d'avui ja es podria anunciar el nom. Un dels futbolistes que tenen moltes possibilitats d'aterrar en el lateral esquerre llagosterenc és José Ríos Reina, que aquest curs ha tingut un paper destacat en el Mirandés. El futbolista, de 24 anys, ha jugat 31 partits amb els de Miranda de Ebro i encaixa en el perfil de jugador amb experiència –també ha jugat a segona A amb el Madrid B– i amb possibilitats de creixement, tal com busca el club blaugrana.

D'altra banda, ahir es va confirmar que el defensa David Cano es desvinculava del Llagostera. Cano, de 21 anys, només ha jugat vuit partits aquesta temporada i ara buscarà més protagonisme en un altre equip. La prioritat és mantenir-se a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)