2a divisió A

Miguel Ángel, un acord a tres bandes

El lateral arriba a Girona com a cedit per l'Elx amb l'esperança que l'operació sigui beneficiosa per a totes les parts

A diferència del Llevant amb Iván López, l'Elx no podrà reclamar el seu jugador al mes de gener

Poc partidari de les cessions, Quique Cárcel va reconèixer que de l'operació de préstec de Miguel Ángel Garrido tothom en sortia beneficiat. El Girona, perquè gaudirà d'un jugador de molta projecció a baix cost. L'Elx, perquè no en perd el control i s'assegura que el defensa continuï creixent. I el futbolista, perquè podrà debutar a segona A en una temporada que pot ser clau des del punt de vista personal.

“És el primer any que estic fora del meu nucli. Me l'agafo amb molta il·lusió i amb ganes de progressar. Espero adaptar-me bé, tot i que no em vull fixar cap objectiu”, va comentar el jugador, que va reconèixer que si Pablo Machín manté el sistema que va dur el Girona fins a la permanència (el 3-5-2), pot encaixar-hi molt bé. “A l'Elx B, els laterals jugàvem molt avançats. Em sento còmode amb espais per endavant i camp per córrer”, va afirmar. Miguel Ángel –aquest serà el nom que portarà estampat a la samarreta– va reconèixer que el banyolí Ferran Corominas li havia donat bones referències del Girona: “Em va dir que si tenia la possibilitat d'anar-hi, no m'ho pensés. Em va parlar molt bé del club i de la ciutat.” Aquest estiu el defensa va signar la renovació amb l'Elx fins al 2016.

Cessió per un any

Quique Cárcel va elogiar Miguel Ángel, un jugador del qual té molts informes perquè el seguia de molt a prop. El director esportiu va revelar que la cessió, per una temporada, no inclou cap clàusula mitjançant la qual l'Elx el pugui recuperar durant el mercat d'hivern. El curs passat, el Llevant sí que ho podia fer i endur-se al gener Iván López, cosa que hauria deixat el Girona molt minvat. “Sí que en l'acord de cessió l'equip que té els drets del jugador vol que el seu futbolista tingui participació. No hi ha clàusula de penalització, però sí de bonificació”, va admetre Cárcel. En altres paraules, com més partits jugui Miguel Ángel Garrido, millor econòmicament li resultarà l'operació al Girona. “El que tinc força clar és que és un jugador que tindrà protagonisme”, va recalcar el director esportiu, convençut que ha estat una adquisició important. “Aquí ha de fer un pas més en la seva carrera. Crec que ens aportarà dinamisme i potència per la banda dreta”, va afegir-hi.

LES REACCIONS

Si encaixo en el sistema de joc, perfecte. Amb espais i camp per córrer, em sento còmode. A l'Elx B, els laterals jugàvem avançats
Coro em va parlar molt bé del club i de la ciutat. Em va dir que no ho dubtés si hi havia la possibilitat
Miguel Ángel Garrido
JUGADOR DEL GIRONA
És un futbolista que fa temps que segueixo. Aportarà molt de dinamisme per la banda dreta
Quique Cárcel
DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA

“Sandaza era una de les dues primeres opcions”

Fran Sandaza s'incorporarà dilluns a la disciplina del Girona, però ahir Quique Cárcel es va mostrar molt satisfet d'aquest fitxatge, que pràcticament tanca l'aspecte ofensiu, malgrat que el director esportiu va deixar la porta oberta a un jugador de banda desequilibrant. De l'exdavanter del Lugo, Cárcel va destacar el potencial que té a dins de l'àrea: “Amb Mata, Felipe, Jandro, Aday i Bordas, tenim gent molt bona a dalt, però necessitàvem un perfil més de referència. I Fran Sandaza encaixa perfectament en el que volíem. És un rematador important, té unes característiques tècniques molt correctes i molta potència.” El director esportiu del Girona només ha pogut fitxar-lo per una temporada, tot i que el Girona li havia ofert un contracte fins al 2016. “És un altre dels detalls que ens fan pensar que l'encertarem amb aquest fitxatge. Que només hagi volgut un any vol dir que és un jugador que té ambició i que vol aprofitar aquest any. Per a nosaltres, Sandaza era una de les dues primeres opcions a l'hora d'apuntalar la part ofensiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)