2a divisió A

Els duels catalans, ben aviat

El calendari. La majoria de duels entre equips del país es jugaran en el primer quart de cada volta. L'esperat Llagostera-Girona, però, no arribarà fins a la jornada 19 i pot ser decisiu per a la lliga

Si arribats al moment els queda algun compte pendent, el duel de la jornada 40 entre el Girona i el Llagostera serà d'alta tensió. Faltaran tres partits per acabar la lliga quan es vegin les cares tots dos equips a Montilivi –l'escenari de la discòrdia–, el temps suficient perquè, vista la igualtat de la lliga passada, el matx sigui decisiu o com a mínim clau per a la competició.

El Llagostera-Girona i viceversa és una de les excepcions pel que fa a la localització dels duels entre catalans. Per norma general, els de la terra es destorbaran al principi de la lliga, i no al final. De fet, el Sabadell, el Barça i el Llagostera s'enfrontaran entre ells abans de la jornada 10. El duel més matiner arribarà en el segon partit, quan els blaugrana rebran al Miniestadi el conjunt de Miquel Olmo. Els arlequinat seran els únics que veuran competir tots els catalans abans del quart de la primera volta. El Barça B i el Llagostera se les hauran en la jornada 5.

Inicis diferenciats

L'esperat debut dels llagosterencs es farà en un dels camps més difícils de sempre de la categoria: l'estadi de Gran Canària. El Las Palmas va quedar a un pas de l'ascens a primera i enguany ha fet un equip per tornar-ho a intentar. En la jornada 3 els de Castillejo rebran un altre dels candidats a l'aristocràcia: el Recre.

Però si hi ha un favorit per guanyar la lliga, aquest és el Betis, que en ple acoblament a la nova categoria haurà de visitar dos camps catalans: jornada 1 a la Creu Alta i jornada 5 a Montilivi. No serà l'únic rival fort a l'inici per als dos equips, ja que en el quart partit els arlequinats visitaran La Romareda mentre que els blanc-i-vermells aniran a El Molinón. El millor tant per a vallesans com per a gironins, a diferència del Llagostera i el Barça, és que comencen i acaben la lliga a casa. El perill per als arlequinats és que just abans de l'última hauran de disputar dos partits seguits a domicili del Recre i l'Sporting.

D'altra banda, finalment el Llagostera i el Girona alternaran els seus partits com a local. Quan jugui a casa un equip ho farà a fora l'altre. La lliga ha respectat la petició dels dos equips.

EL DEBUT

El Llagostera comença a Las Palmas, en un dels camps més difícils
El Sabadell i el Girona rebran a casa el Betis abans de la cinquena jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)