2a divisió A

“Cada partit serà una autèntica experiència”

Oriol Alsina Director esportiu del Llagostera

Amb la il·lusió del novell, el director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, ja havia remirat diverses vegades el calendari pocs minuts després que sortís a la llum: “Cada calendari és relatiu. A Llagostera ens espantem amb tots els rivals amb els quals ens hem d'enfrontar i no cataloguem cap contrincant com a dèbil o fort”, analitza Alsina, que en la mateixa línia admet: “Cada partit serà una autèntica experiència, l'afrontarem amb molta il·lusió i conscients que serà molt complicat sigui quin sigui el rival, juguem a casa o a fora.”

El Las Palmas entrarà en la història del Llagostera per ser el primer rival a la segona A. Els llagosterencs visitaran el conjunt canari en la primera jornada, un equip que es va quedar a les portes de l'ascens a primera després de rebre un gol del Còrdova en el temps afegit: “Estem contents de començar al camp del Las Palmas. És un dels equips grossos de la categoria amb un potencial enorme”, diu Oriol Alsina, que respecte al doble enfrontament amb el Girona evita la confrontació: “Esperem que haguem de visitar Montilivi [jornada 40] i els dos equips tinguem els deures fets. Potser ens hi juguem l'ascens a primera!”, exclama en un to de broma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)