2a divisió A

Destinats a entendre's

Els assenyalats. El Girona confia enllestir de manera imminent l'acord amb Jandro, Juanlu i David Garcia, que compten continuar jugant a Montilivi

El Girona, a part dels fitxatges que ha de tancar, té un altre cas obert pendent de resoldre, que, de fet, està relacionat amb les incorporacions perquè en depèn el límit salarial marcat per la Lliga de Futbol Professional. És l'entesa amb Jandro Castro, Juanlu Hens i David Garcia, els tres jugadors assenyalats des que va acabar la temporada passada. Fa temps que el club negocia amb els jugadors una rebaixa del seu sou, per mirar d'aproximar-lo al de la majoria de companys i aconseguir així una mica de marge per a la confecció de l'equip. Tot i que no són acords senzills i hi ha hagut obstacles, les negociacions han anat avançant, i la intenció del Girona és tenir-les enllestides de manera imminent. La voluntat dels jugadors sempre ha estat continuar a Montilivi, i amb aquesta perspectiva l'acord implica una rebaixa de sous.

Pel bon camí

Tots tres jugadors comparteixen representant. Vicenç Amigó es mostrava ahir optimista, pendent d'una resolució ben pròxima. Són tres casos diferents, perquè els contractes dels jugadors no són iguals. A partir d'una rebaixa d'un 20% del sou, allò que s'ha estat discutint les últimes hores són les diferents clàusules que hi ha en cada contracte. Els jugadors, que sempre han manifestat la voluntat de quedar-se, valoren molt significativament que esportivament el club compti amb ells. Ho ha manifestat sempre el director esportiu, Quique Cárcel, i ho ha aplicat també Pablo Machín, que els ha tingut integrats de ple en els entrenaments i els ha fet participar també en el primer amistós, al camp del Peralada. Si res no es torça, el més probable és que tots tres continuïn vestint la samarreta del Girona.

L'amistós amb l'Espanyol, possible

El Girona ha reobert la possibilitat de programar un amistós amb l'Espanyol. Amb només quatre partits programats, Machín només en vol afegir si són contra rivals de nivell. I tot i que el club ja havia intentat seduir l'Espanyol sense èxit, el conjunt blanc-i-blau busca ara algun rival perquè també té un calendari escàs. La conveniència dels uns i els altres, per tant, podria facilitar un acord, si no surten altres interessats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.