2a divisió A

L'Olot sorprèn el Sabadell

Amistós. En el seu primer partit al municipal, el conjunt d'Arnau Sala s'imposa als vallesans gràcies a un gol de penal de Carlos. Tot i acabar amb molts joves, els olotins van saber resistir

SABADELL0


OLOT1


Després de golejar l'Escala, l'Olot va superar amb una altra victòria un partit de molta més exigència. En el seu primer amistós al municipal, el conjunt d'Arnau Sala va sorprendre el Sabadell, que, tot i tenir més possessió de pilota i generar més ocasions, no va ser capaç de marcar.

L'Olot va marcar aviat, gràcies a un penal per mans de Crespí que Carlos va transformar (9'). Tot i això, i com era d'esperar, el domini va ser gairebé aclaparador del Sabadell. Els garrotxins van mirar de plantar cara i durant diverses fases es van estirar, però els vallesans van crear força més perill. L'ocasió més clara dels d'Olmo va ser doble, amb dues aturades de Wilfred als xuts de Tamudo i Èdgar (19'). El porter local va estar molt fi. Els d'Arnau Sala van centrar-se a jugar ben situats i a defensar, i jugadors fitxats com ara Canelada o Maestre van donar bones sensacions. Carlos, després d'una bona combinació amb Sielva, va provar una vaselina que va sortir un pèl alta (34').

Tallada pels canvis, la segona meitat va tenir un altre ritme. L'Olot va començar amb energia i va acaparar per moments la pilota. Coro va fer un xut perillós després d'una internada de Musa (68'). El Sabadell, però, va anar recuperant terreny i va buscar el gol de l'empat. L'oportunitat més clara dels homes de Miquel Olmo –va acabar expulsat– va ser una rematada d'Ernest Forgas que es va estavellar al pal (81').

L'Olot, tot i els canvis i acabar amb un equip carregat de jugadors joves, va ser capaç de resistir l'empenta dels arlequinats i va assegurar la segona victòria en dos partits de pretemporada, sense cap gol encaixat.

OLOT: Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Rojas, Maestre, Òscar Sielva, David López, Coro, Uri i Carlos Martínez. (Moussa, Gianni, Toni, Canal, Abel, Xerry, Lluc Banús, Pepu, Xavi Ferrón i David Márquez). SABADELL: Nauzet, Cristian, Crespí, Kiko Olivas, Riau, Hervás, Collantes, Sotan, Aridai, Èdgar i Tamudo. (De Navas, Agus, Víctor, Sandro, Oriol, Gato, David, Ernest Forgas i Estellés). GOLS: 1-0 (9') Carlos Martínez, de penal. ÀRBITRE: Fernández Pérez. T.G.: cap. T.V.: al tècnic del Sabadell, Miquel Olmo, per haver-se discutit amb el linier. INCIDÈNCIES: 1.101 espectadors al municipal. La recaptació va ser per a Càritas Garrotxa. D'altra banda, l'Olot va estrenar la primera samarreta amb una senyera al coll.

El projecte de la reforma del camp, a la federació

Una representació del club i de la ciutat d'Olot, encapçalada pel president, Joan Agustí, i l'alcalde, Josep Maria Corominas, va visitar la seu de la federació catalana per mostrar el projecte de remodelació del camp municipal. El president de la FCF, Andreu Subies, va rebre la delegació, que li va manifestar la voluntat de fer els nous vestidors i augmentar la capacitat del camp. A més d'Agustí i Corominas, hi van ser Miquel Àngel Zarza, regidor d'Urbanisme, i Ramon Prat, enginyer municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)