2a divisió A

Triple esforç per la causa

Tancat. El Girona firma l'acord per a la rebaixa de sou de Juanlu, David Garcia i Jandro. Sense contraprestació de futur, el gest dels jugadors genera molt d'oxigen per a l'entitat

No estaven per celebrar gaire res, perquè al cap i a la fi se'ls ha rebaixat el sou d'un contracte que tenien firmat, però com a mínim Jandro, David Garcia i Juanlu Hens podran treballar amb la tranquil·litat de tenir resolta la situació incòmoda amb què han conviscut les últimes setmanes i s'estalviaran els maldecaps de jugadors de temporades anteriors que, tot i tenir contracte, eren arraconats pel club. El final del serial és satisfactori sobretot per al Girona, que s'estalviarà una part significativa dels contractes dels tres afectats (més d'un 20%) i que agafa oxigen i marge per poder moure's amb unes mínimes garanties –almenys més de les que hauria tingut si els jugadors no s'haguessin avingut a la rebaixa– per acabar de confeccionar la plantilla.

El Girona va acabar de tancar i firmar ahir al migdia l'acord amb els tres jugadors, que comparteixen representant. Tots tres acaben contracte al final d'aquesta temporada, i l'entesa no inclou cap mena de clàusula de futur, segons van assegurar els afectats. Un element més que ajuda a interpretar el gest dels futbolistes cap al club. “Per descomptat que és un gest que diu molt a favor nostre”, va exposar Juanlu Hens, que ha acceptat la segona retallada des que és jugador del Girona. Va arribar amb un contracte molt alt per tres temporades, i durant la tercera es va avenir a una rebaixa de sou a canvi d'una quarta temporada.

Els jugadors van saber tot just acabar la temporada passada que el club els demanava una retallada o bé que es busquessin una sortida. Cap d'ells, però, tenia la voluntat de marxar. “Des d'un principi, he tingut la voluntat de quedar-me. I sempre he estat disposat a ajudar”, va valorar Jandro, a qui primer van dir que esportivament no comptava. Amb l'arribada de Cárcel, però, la percepció va ser diferent. “No sé si ha canviat res, però l'anterior director esportiu em va comunicar que no comptaven amb mi, i Cárcel em va dir que sí. Per tant, potser sí que ha canviat alguna cosa.”

ELS PROTAGONISTES

La voluntat sempre ha estat quedar-me. Estic bé al club i a la ciutat, i ara em vull centrar a treballar i posar-me a punt
Per descomptat que és un gest que diu molt a favor nostre, que teníem un contracte firmat
Juanlu Hens
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Ens han baixat més d'un 20% la fitxa, tal com ens havia dit el club; és un bon toc. Ens hem d'adaptar al que hi ha
Sabem com està el futbol i el club, i hem de tirar endavant això. S'han de fer esforços
David Garcia
DEFENSA DEL GIRONA
M'he abaixat el sou perquè em volia quedar, i ara només em vull entrenar. Sempre he estat disposat a ajudar
No sé si ha canviat res amb l'arribada de Cárcel, però és cert que ell em va dir que em volien
Jandro Castro
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)