2a divisió A

El gol es fa esperar

Amistós. El Sabadell, tot i crear diverses ocasions, es torna a quedar sense veure porteria. El Sant Andreu va oferir un bon to a la Nova Creu Alta

sant andreu0


sabadell0


El Sabadell, que necessita reforçar la davantera, va tornar a tenir problemes davant de porteria en el primer amistós davant la seva afició. El conjunt de Miquel Olmo havia superat per la mínima el Manlleu en la primera prova –gràcies a un gol d'Èdgar– i havia sortit de buit del municipal d'Olot en la segona (1-0). Ahir, els arlequinats tampoc van marcar, i això que van crear diverses ocasions. L'amistós contra el Sant Andreu, que va oferir un bon to malgrat jugar al camp d'un rival de superior categoria, es va tancar sense gols.

El Sabadell va començar amb energia i no va trigar gaire a inquietar la porteria defensada per Manu. Va ser un dels fitxatges, Aridai Cabrera, qui va provar un xut, que va sortir fregant el pal (10'). Els andreuencs, però, van anar guanyant terreny de mica en mica i van discutir la possessió al conjunt local. Una bona acció de Calderón va ser el primer ensurt per a la defensa arlequinada. El Sabadell va tornar a donar senyals de vida en atac amb un xut potent de Collantes des de la frontal, rebutjat per Manu a córner, i, sobretot, una ocasió de Tamudo, ja al límit del descans. L'exjugador de l'Espanyol va fer una molt bona jugada personal, però el seu xut va sortir a prop de l'escaire.

El partit va ser més obert en la segona meitat, en què tant els d'Olmo com els de Piti Belmonte van voler anar a buscar la porteria rival sense gaires miraments. El Sabadell va ser més incisiu, però va topar amb la inspiració del porter Morales, que va treure diverses rematades, sobretot una de Sandro i una altra d'Oriol González.

Insistència final

En la recta final, el Sant Andreu es va haver de centrar a conservar el 0-0, perquè els sabadellencs van buscar amb insistència el gol. Una centrada de Riau la va rematar Ernest, que va estavellar la pilota al pal. I encara en l'últim sospir, en ple domini dels locals, Arthur va treure des de sota els pals un xut d'Agus Medina.

SABADELL: Nauzet, Cristian, Estellés, Kiko Olivas, Espasandín, Eguaras, Hervás, Sotan, Collantes, Tamudo i Aridai (De Navas, Agus Medina, Sandro, Pol Moreno, Oriol González, Edgar, Javi Jiménez, Longás, Ernest i Riau). SANT ANDREU: Manu, Llamas, Jilmar, Viale, Azparren, Ton, Xavi, Carroza, Guzmán, Felipe i Calderón (Morales, Leal, Viale, Azparren, Jefferson, Joel, Víctor, Puerto, Sergio, Jonathan i Artur). ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Carroza, del Sant Andreu. PÚBLIC: 800 espectadors a la Nova Creu Alta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)