2a divisió A

Si el calendari es refà, terrabastall assegurat

Quan falten nou dies per a l'inici del curs, la LFP es mantindrà ferma en la decisió de no inscriure el Múrcia. Haver de fer un calendari amb un o dos equips més significaria un terrabastall de magnituds imprevisibles, sobretot si es tira pel dret i no es respecten els emparellaments de la primera jornada. Hi ha equips que ja tenen llargues sortides programades, començant pel Llagostera, que juga el dissabte 23 a Las Palmas. També el Saragossa (es desplaça a Huelva), el Mallorca (a Valladolid), el Tenerife (a Ponferrada) i el Betis (a Sabadell). El més lògic, si hi ha finalment lliga de 23 equips, és que en la primera jornada descansi el Múrcia. O si n'hi ha 24, que hi hagi un Múrcia-
Madrid B.

Per al Llagostera, refer el calendari també implicaria córrer el risc que coincideixi més caps de setmana a casa amb el Palamós, amb qui comparteix camp. Amb el calendari actual només es trobaran quatre cops.

DANYS COL·LATERALS

El Llagostera, que juga d'aquí a nou dies a Las Palmas, n'és un, però hi ha més damnificats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)