2a divisió A

futbol català

3a divisió

Se'ls escapa la victòria

Un error. La Jonquera empata al camp del cuer després d'avançar-se i rebre l'1-1 en l'única ocasió del Sabadell B. Boido, titular per la lesió de Montero, va estar desafortunat en el gol local

Després de perdre el primer partit del curs la setmana passada contra el Palamós, la Jonquera necessitava una victòria per refer-se, i la va tenir a tocar al camp del cuer, el Sabadell B, però se li va escapar en la segona part després d'una rematada de cap molt tova de Facu que se li va escapar de les mans a Boido quan semblava que ja l'havia aturat. A més, el gol dels vallesans va arribar en l'única ocasió que van tenir en la segona part i després que els fronterers desaprofitessin l'oportunitat de sentenciar el partit al contraatac. Una vegada més, la solidesa defensiva de la Jonquera va ser la seva arma principal. Ben ordenats al darrere, els d'Axel Vizuete van controlar el Sabadell B i només van concedir un xut des de lluny de Raigón que va sortir alt. A més, els jonquerencs van tenir efectivitat en la primera part. En una de les poques ocasions, Óscar Molina va rematar tot sol al segon pal una centrada des de l'esquerra i va situar el 0-1 al marcador. Amb l'avantatge del resultat els d'Axel Vizuete van seguir mantenint el seu guió. Ni en el tram final de la primera part ni en l'inici de la segona el Sabadell B va ser capaç de perforar la defensa de la Jonquera. A més, els visitants van tenir molt a prop el 0-2 al contraatac. En l'ocasió més clara, Óscar Molina es va plantar sol davant Aguilar, però el porter va aconseguir evitar el que hauria estat la sentència. Quan la Jonquera tenia el partit més a tocar, va arribar el gol del Sabadell B en l'única ocasió dels vallesans. Facu, amb l'ajuda de Boido, va situar l'empat a un definitiu en el marcador, que deixa la Jonquera en la sisena posició.

ELS VESTIDORS SABADELL B 1 LA JONQUERA 1

SABADELL B: Aguilar, Diego, Èric Pujol, Alba, Guillem Pujol (Casals, 77'), Víctor, Aliaga (Facu, 68'), Lledó, Raigón, Ñito i Montero (Otero, 45'). LA JONQUERA: Boido, Bena, Bonmatí, Murga, Botxi, Pujol, Mamau, Marc Vilà (Fran Pérez, 77'), Óscar Molina, Joan Pons (Brice, 36') i Joan Corominas (Sergio Moreno, 81'). GOLS: 0-1 (23') Óscar Molina. 1-1 (76') Facu. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: als locals Èric Pujol, Facu i Víctor; als visitant Mamau i Joan Corominas. PÚBLIC: 250 espectadors al municipal Arraona-Merinals.
Marxem tocats perquè l'equip ho ha fet tot bé per sumar els tres punts i al final ens han empatat, tot i que no ens han generat ocasions
Em sap greu perquè ens penalitza una errada individual i Boido està treballant molt bé