2a divisió A

Sandaza en té per a un mes i Juanpe, per a dos

2a divisió A. Les proves van revelar que el punta del Girona té un trencament al bíceps femoral i el central, una costella trencada

Els resultats de les proves mèdiques a les quals es van sotmetre Fran Sandaza i Juanpe Ramírez no van revelar cap sorpresa positiva i van confirmar que els dos futbolistes del Girona estan trencats i que la recuperació serà més aviat lenta. Pel cap baix, el davanter s'haurà d'estar un mes sense jugar i és fàcil que es perdi uns cinc partits (Tenerife, UCAM, Lugo, Osca i Llevant). El trencament al bíceps femoral no és gaire gran (1,1 centímetres), però la zona és de màxim risc, ja que qualsevol recaiguda pot tenir un efecte cremallera i fer créixer el trencament, que ja està associat a un edema de dimensions considerables (12x4,3 centímetres).

Pel que fa a Juanpe, la recuperació encara serà més lenta i possiblement el central no estigui a punt fins al gener. La fractura de costella exigeix repòs absolut, ja que s'ha de soldar per ella mateixa. El jugador possiblement se sotmetrà a sessions de magnetoteràpia, l'única manera d'accelerar la formació del call ossi i guanyar unes setmanes de recuperació, que tot indica que no baixarà dels dos mesos. El consol és que el trencament de la costella no li va provocar cap lesió afegida com un pneumotòrax.

FRAN SANDAZA
Ruptura del bíceps femoral llarg
a nivell de la cremallera proximal amb el bíceps curt d'1,1x0,2 centímetres. El trencament està associat amb edema i sagnat de 12 centímetres de longitud x 4,3 de diàmetres anteroposterior. El temps aproximat de baixa és de quatre setmanes.
JUANPE RAMÍREZ
Enfonsament del 6è arc costal esquerre.
La fractura de costella el mantindrà allunyat dels terrenys de joc entre sis i vuit setmanes, tot i que podrien ser algunes més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)