Reus

El Reus no pot amb el mur de l'Alcorcón (1-0)

2a divisió A. El conjunt de Natxo González encadena la tercera derrota consecutiva

El Reus ha encaixat la seva tercera derrota consecutiva en un partit en què, sense ser inferior, no s'ha arribat a sentir mai còmode. El conjunt de Natxo González s'ha estavellat contra el mur defensiu de l'Alcorcón i ha tingut molt poques ocasions. A canvi, tampoc n'ha rebut de clares però en una de les múltiples centrades des de la banda esquerra, l'Alcorcón ha fet el gol per endur-se els punts.

Des de l'inici del partit, la banda dreta de la defensa roig-i-negra ha estat un mal de cap per als de Natxo González. El xoc s'ha iniciat amb una ocasió clara fallada per David Rodríguez a la sortida d'un córner (2'). De fet, els madrilenys s'han pogut avançar tot seguit en un cop de cap d'Óscar Plano desviat. El Reus no ha reaccionat fins al final del primer temps en un gol anul·lat per una dubtosa falta. En el segon temps, l'Alcorcón no ha trobat tantes facilitats per atacar la banda però ha continuat penjant alguna pilota i Pablo Pérez (70') ha fet el gol de la victòria. L'Alcorcón s'ha tancat encara més, ha cedit la possessió i el Reus no ha trobat claredat ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)