2a divisió A

Saúl, rumb a Palma

Poc protagonisme. El defensa, cedit a l'estiu pel Deportivo, només ha jugat 204 minuts amb el Girona repartits en sis partits. Ha demanat sortir i la seva destinació serà el Mallorca

Descontents amb el poc protagonisme a Montilivi, tant el Deportivo com el mateix Saúl García van demanar al Girona que li obrís la porta, i així ha estat. L'entesa gairebé va ser imminent, i el futbolista de Vioño de Piélagos (Cantàbria) ja ni tan sols participarà avui en la primera sessió del Girona després de les vacances de Nadal. La seva destinació serà un altre equip de segona A, el Mallorca, que està en zona de descens i lluita per uns objectius molt diferents dels del Girona. El futbolista, de 22 anys, buscarà a Palma els minuts que no ha trobat a Girona i que sí que va tenir a final del curs passat a Tenerife, en una cessió molt més productiva per al jugador a nivell personal (19 partits i més de 1.700 minuts).

A Montilivi, les coses no li han anat tant bé. Va arribar tard, perquè el Deportivo de la Corunya i el Girona van concretar la cessió del jugador la mateixa setmana que començava la lliga. Però un cop integrat a la disciplina de la plantilla, Machín l'ha utilitzat en comptagotes: només sis partits per a un total de 204 minuts. Això sí, sempre que ha jugat el Girona no ha perdut.

Amb més perfil de lateral que no pas de carriler, Saúl García només va encadenar dues titularitats en la lliga (jornades 12 i 13). El cantàbric ha vist com Aday Benítez i en menor mesura Sebas Coris (i en determinats finals de partit fins i tot Cristian Herrera) li han passat al davant.

J. 2 Girona-Elx
3-1
11 minuts (Substitueix Aday Benítez)
J. 6 Girona-Mirandés
1-1
13 minuts (Substitueix Sebas Coris)
J. 7 Getafe-Girona
0-2
18 minuts (Substitueix Sebas Coris)
J. 10 Girona-Oviedo
0-0
2 minuts (Substueix Sebas Coris)
J. 12 Girona-Numància
3-0
90 minuts (Únic partit sencer)
J. 13 Girona-Tenerife
1-1
70 minuts (és rellevat per Aday)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)