2a divisió A

La primera fase de 2a divisió A

El Llevant, el gran favorit

Els granota han acaparat la majoria de vots en l'enquesta als jugadors per ascendir directe

La bona trajectòria del Reus tampoc ha passat desapercebuda

Quan falten dues jornades per acabar la primera volta del campionat de lliga, s'han disputat prou partits per poder fer un balanç i posar notes als equips i jugadors més destacats de la categoria. L'enquesta a cada un dels vint-i-dos representants de la segona A feta per L'Esportiu ha permès extrapolar uns resultats que han deixat el Llevant com a gran protagonista. El conjunt valencià, líder amb 37 punts, amb quatre punts de marge respecte al Girona, segon, i a sis del tercer, el Getafe, tot això amb un partit menys, ha estat el favorit dels jugadors per a l'ascens directe a primera. A més, els granota disposen de cinc futbolistes en l'onze tipus –Chema, Postigo, Campaña, Morales i Roger Martí.

El Reus, gràcies a la seva gran primera volta, ha estat assignat com la revelació amb quinze dels vint-i-dos vots, i Ortuño ha estat el futbolista que més suport ha aglutinat amb vuit vots –millor davanter– seguit de molt a prop per Chema –el millor central–, amb set vots. El Girona i el Nàstic tenen Pere Pons i Valentín com a destacats.

19
vots
ha rebut el Llevant entre els 22 representants dels clubs de la categoria com a candidat a l'ascens directe a primera. El Reus també ha estat clarament votat com a conjunt revelació (15 vots).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)