2a divisió A

Classificació encarrilada

Copa Federació. El Badalona va imposar-se clarament al Terol

BADALONA 3 TEROL 0

BADALONA:Dani; Parera, Robusté, Aleix Coch, Enric Pi, Toni Lao (Sergio Maestre, 53'), Guzmán (Moha, 67'), Sandro, Musa, Agus Alonso i Bruno Vinicius (Gerard Oliva, 76').TEROL:Albero, Lou, Néstor Lafuente (Kamate, 60'), Durán (Cota, 76'), Cabezas, Acerete, Juanma, Arcega, Javi, Franco i Alejandro (Jael, 46').GOLS:1-0 (1') Robusté. 2-0 (50') Robusté. 3-0 (82') Gerard Oliva.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:al visitant Juanma.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Badalona va deixar vista per a sentència l'eliminatòria de vuitens de final de la copa Federació després d'imposar-se ahir al Terol amb un contundent 3-0 que haurà de defensar la setmana que ve a terres aragoneses. El conjunt que entrena Manolo González, amb la novetat del juvenil Dani Pérez sota pals, va encarrilar la victòria molt aviat, ja que en la primera ocasió va obrir la llauna. L'encarregat de fer-ho va ser un Robusté inspiradíssim, que va pentinar al fons de la xarxa un córner servit per Enric Pi.

Amb l'1-0 en el marcador els de casa van dominar i Bruno va protagonitzar força ocasions ofensives. Va mancar, això sí, el punt d'encert necessari per ampliar la diferència abans del descans. El segon gol, doncs, arribaria després de la represa. De nou el central Miquel Robusté, en un servei de cantonada en què Alberto va fallar, va perforar la porteria contrària (50'). El colofó el va posar l'home més en forma de la segona divisió B, Gerard Oliva, que sis minuts després d'entrar al camp va fer el tercer gol amb un bon xut amb l'esquerra.