2a divisió A

El Lleida vol Mas, i Juan Cámara té la sortida restringida

Mercat d'hivern. El Girona busca destí a segona B per al banyolí, que necessita ritme competitiu

Recuperat de la lesió de lligaments encreuats i entrenant-se des de fa setmanes amb total normalitat, Carles Mas aprofitarà el mercat d'hivern a la recerca de minuts i de ritme de competició. El Lleida és l'equip del grup 3 que ha mostrat més interès pel banyolí, però el Girona encara no en té constància directament. Sí que va preguntar pel central la Ponferradina. El que és clar és que el central marxarà abans del 31 de gener i serà a un segona B. Mas, que va debutar a segona A en un Girona-Real Madrid B el curs 2012/13, ha acumulat 25 partits en la divisió de plata. En va jugar nou en la lliga 2013/14, deu en la 2014/15 i cinc la temporada 2015/16. El central es va lesionar en un entrenament, el maig del 2016.

Minuts molt cars

La sortida que és inviable, encara que el jugador rebés una oferta, és la de Juan Cámara. Ja ha jugat en dos equips (el Barça B i el Girona) i el reglament li impedeix jugar en un tercer. Han estat poquíssims minuts –9 amb el Barça B contra el Saguntí i 24 amb el Girona, repartits en dos partits–, però suficients perquè el jugador no tingui possibilitats d'anar a un altre equip.

JUAN CÁMARA

No pot jugar en un tercer equip perquè ja ho ha fet amb el Barça B i amb el Girona

Cámara, amb Nong en el record

El reglament de la FIFA impedeix a un jugador competir en tres equips diferents durant la mateixa temporada. El Girona ho va viure en primera persona, amb Nong (Recreativo), en la recta final del curs 2013/14. En plena necessitat de punts, el Girona es va agafar al reglament FIFA per demanar els punts per alineació indeguda del Recreativo, que havia guanyat amb gol precisament de Nongg. Ni el comitè de competició ni el d'apel·lació li van fer cas, i quan es plantejava dur-ho al TAD, se'n va desdir perquè es va salvar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)