2a divisió A

El Badalona, a remolc des de l'inici, cau a Saragossa

Ensopegada. Orbegozo va obrir la llauna en el minut 2 i l'Ebre va administrar bé la renda

EBRE 2 BADALONA 0

EBRE:Montoya, Pajarero, Eneko, Maureta, Paredes, Forte, Chupe, Óscar Valero (Sergio Martínez, 63'), Gabarre, Orbegozo (Kevin, 84') i Víctor Bravo (Moustapha, 76').BADALONA:Morales, Moyano, Robusté, Aleix Coch, Fran Grima, Sergio Maestre, Musa, Toni Lao, Agus Alonso (Indiano, 54'), Bruno Vinicius (Carlos Calvo, 78') i Víctor García (Iván Agudo, 69').GOLS:1-0 (2') Orbegozo. 2-0 (58') Gabarre.ÀRBITRE:Sáez de Adana Oribe.T.G.:als locals Óscar Valero, Víctor Bravo i Pajarero, i als visitants Arellano i Iván Agudo.COMENTARIS:El Badalona va ensopegar al camp d'un Ebre molt rigorós que va fer valdre el factor camp per adjudicar-se els tres punts. Més enllà d'aquest factor, va ser clau la diana matinera d'Orbegozo, que, en el minut 2, va sorprendre Morales amb un xut creuat que va topar amb el porter però va acabar entrant. Els saragossans van saber administrar molt bé aquest avantatge i, amb un joc pragmàtic i sense complicacions, van tenir a ratlla els escapulats. De fet, en l'inici del segon temps, l'Ebre va dominar, i va sentenciar el partit en el minut 58, amb una gran acció individual de Chupe, que va colar-se fins a la cuina i va assistir Gabarre perquè marqués el 2-0. Després, el Badalona no va abaixar els braços i va generar perill, però sense encert per marcar.