Reus

El Reus obté contra el Saragossa la segona victòria seguida

2a divisió A. L'equip roig-i-negre s'ha endut els tres punts gràcies a un gol de Máyor en la primera meitat (27') i a l'ordre defensiu

El Reus ha aconseguit contra el Saragossa la segona victòria consecutiva, que el deixa molt a prop d'assegurar-se la permanència. El gol de Máyor (27') i l'ordre defensiu han estat les claus del triomf de l'equip roig-i-negre.

Després d'un parell d'oportunitats de gol força clares del Saragossa, especialment una de Javi Ros, sol davant Edgar Badia però un pèl lent, el Reus ha marcat en una bona jugada en què Vitor Silva ha fet una passada a l'espai a Máyor, que en lloc de xutar sobre la sortida del porter visitant ha centrat al segon pal, on ha aparegut Querol per marcar. El Reus, ben posat, ha provat de desactivar el joc del Saragossa, que abans del descans només ha portat perill en una acció de Samaras al segon pal.

En la segona part, el Reus ha incrementat l'atenció defensiva i ha deixat poques oportunitats al rival. Només un parell de rematades d'Ángel, massa toves, han inquietat Edgar Badia. El Reus ha pogut sentenciar a la contra, sobretot en una gran ocasió de Vitor, que ha fallat amb tot a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)