2a divisió A

futbol

derbi Nàstic-Girona

“Has de tractar els altres com t'agradaria que et tractessin”

Nàstic. El president, Josep Maria Andreu, va accedir a les peticions del Girona, però espera que l'afició grana també respongui

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va explicar ahir que el club grana va accedir sense problemes a la petició d'entrades que li va fer divendres el màxim dirigent del Girona, Delfí Geli. “Has de tractar els altres com t'agradaria que et tractessin a tu. Si fos al revés, voldríem que ens tractessin igual”, va dir Andreu, que va confirmar que els aficionats blanc-i-vermells ocuparan les localitats lliures de lones de publicitat de la graderia preferent superior, que aquesta temporada només s'ha obert en el partit contra el Reus.

Andreu és conscient que el Girona tindrà un important suport al Nou Estadi, i per això espera que l'afició tarragonina respongui al màxim i ompli les 11.000 localitats restants.

Només queden els gols

De fet, el més probable és que el Nou Estadi estigui a prop del ple, ja que ahir ja s'havien exhaurit les entrades de tribuna i de preferent inferior gràcies a la promoció que fa el Nàstic per al partit, per la qual tots els socis poden recollir una entrada gratuïta. Ara mateix, per tant, ja només en queden de disponibles als dos gols.

Fins ara, el partit amb més afluència d'espectadors va ser el derbi contra el Reus, amb 12.500, una xifra que s'igualarà diumenge si els abonats locals omplen totes les localitats. Sigui com sigui, l'ambientàs està plenament assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)