El Palamós esgarrapa un punt al camp d’un Santboià poc fi

3a divisió. Els visitants es van avançar amb un gol de Nahuel, però Neeskens va fer l’1-1

santboià 1 palamós 1

SANTBOIÀ:Rafa Leva (Eloi González, 46’), Rubi, Mario, Gerard Rovira, Castell, Carlos Martínez, Ivan Romano (Neeskens, 55’), Gabi (Juanlu, 60’), Pedro Bravo, Collado i Oriol Molins.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Botxi, Uri Vila, Medina, Gelmà (Isma Traroré, 83’), Nahuel (Caballero, 70’), Litus (Eppy, 46’), Mamau i Subi.GOLS:0-1 (55’) Nahuel. 1-1 (71’) Neeskens.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:al local Castell; i als visitants Cano, Botxi, Medina, Mamau i Isma Traoré.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.COMENTARI:El Santboià i el Palamós van signar taules en un partit força fluix del conjunt local, al qual els factors no el van acompanyar. D’entrada, Pedro Bravo fa enviar fora un penal (14’) davant un rival que només va tenir una ocasió en el primer temps. Abans del descans, també ho intentarien els vermells Gabi i Carlos Martínez, però els va mancar encert. En la segona part, a més, el Santboià va jugar amb un porter del 17 anys, el Juvenil Eloi, ja que Rafa Leva va lesionar-se i el segon sentinella estava sancionat. El Palamós, amb tot, es va avançar amb un bon xut de Nahuel, que va entrar pel mig de la defensa (55’) i va sorprendre Eloi. La reacció, en tot cas, arribaria un quart d’hora després, amb un xut de Neeskens que va tocar al pal i va entrar. Després de l’empat, hi va haver uns minuts de setge sense encert del Santboià.