3a divisió FEF

El ‘play-off’, a l’abast

3a divisió. Fins a cinc equips estan a menys d’un partit de poder assaltar la zona de promoció d’ascens en una jornada en què es viuran alguns duels directes entre equips de la part alta

Només dos punts separen el Sant Andreu, quart classificat, i el Reus B, novè, en una zona de la classificació amb diferències mínimes entre els equips implicats. Una emoció que aquesta jornada encara serà més gran per tots els duels directes que es viuran.

L’Europa visita el Sagnier amb la intenció de seguir amb la dinàmica ascendent perquè li serveixi, a la fi, per entrar en la zona de promoció d’ascens. Els graciencs, que arriben al duel amb força baixes, viuen, però, el moment més dolç de la temporada i podrien atrapar el Prat en la classificació. Els de Pedro Dólera, però, acumulen dues victòries seguides i quinze punts dels darrers divuit possibles i tenen una bona ocasió per obrir forat respecte als seus perseguidors: “En el futbol les dinàmiques són importants i ara estem en aquell punt en què, donant la cara i competint com fèiem abans, obtenim més bons resultats”, deia, en la prèvia, el tècnic potablava, que no podrà comptar amb Padilla, sancionat.

A diferència dels potablava i els escapulats, l’Ascó i el Sant Andreu no viuen el seu millor moment i tots dos encadenen quatre partits sense guanyar. Si bé és cert que els quadribarrats van salvar un punt de mèrit contra l’Espanyol B, tot i jugar tot el segon temps amb deu jugadors, i que segueixen en la zona de promoció d’ascens, la victòria els és tan necessària com a l’Ascó. Josep Ramon i Dani Pujol, per part ebrenca, i Llamas, David López, Alfred Planas i Segovia, per part barcelonina, no podran participar en l’enfrontament.

Per últim, tancaran aquesta jornada el Reus B i el Terrassa, empatats tots dos amb 36 punts, en un duel al qual els egarencs arriben després de tres derrotes seguides. El tècnic dels vermells, Cristian Garcia, va confessar que l’ensopegada contra l’Europa havia afectat molt l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)