Territorial

Els penals donen la victòria al Peralada

Copa Catalunya. Els xampanyers passen a la segona eliminatòria després d’empatar 1-1 en els noranta minuts

CERDANYOLA 1 (4) PERALADA 1 (5)

CERDANYOLA:Del Río, Pitu, Alberto, Iván, Amantini, Uri, De la Torre (Rubén, 77’), Dani Martí, Cano, Roger (Aliaga, 46’) i Albert López.PERALADA:Marcel, Iago, Barroilhet (Sergi Bas, 68’), Paco López (Lluc Banús, 46’), Kilian (Garzón, 46’), Serrano (Joel Arimany, 61’), Rober Sierra (Mejía, 34’), Jofre, Muritala (Valery, 77’), Moha i Pachón.GOLS:0-1 (4’) Pachón. 1-1 (55’) Dani Martí.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:Als locals Alberto, Uri, Amantini, Iván i Cano, i al visitant Marcel.

El Peralada és l’únic representant de la demarcació gironina que va aconseguir la classificació per a la segona eliminatòria. Els xampanyers, que curiosament són els que menys jugadors de la plantilla tenen disponibles, van haver de patir de valent. I és que, tot i avançar-se amb un gol molt matiner, van haver de segellar l’accés a la segona ronda en la tanda de penals després que el Cerdanyola empatés el partit en la segona part. La millor notícia, a banda de la classificació, és que Chicho va poder donar minuts a Valery –ahir va debutar– i Joel Arimany, dos jugadors més de la plantilla que ja han deixat enrere les seves lesions. D’altra banda, Rober va haver de ser substituït en el 31’ amb problemes.

Els noranta minuts van començar molt bé per al Peralada, perquè el juvenil Pachón va inaugurar el marcador quan tot just s’havien jugat quatre minuts i va encarrilar molt bé l’eliminatòria. El gol inicial va donar certa tranquil·litat al Peralada, que va anar de més a menys amb un onze inicial pràcticament calcat al que va fer una gran primera part contra el Reus. Després de la represa, però, Dani Martí va fer el gol de l’empat, que va acabar portant el partit a la tanda de penals.

Canvi de plans

Amb la classificació, l’amistós entre el Figueres i el Peralada que s’havia de jugar dissabte que ve finalment queda anul·lat.

DUES PECES MÉS

Joel Arimany i Valery, ja recuperats de les lesions, van poder jugar el seu primer partit