Girona

Stuani i Mojica, al seu ritme i sense partit

Com era previsible, els dos últims futbolistes integrats a l’activitat diària del Girona no van participar en el partit amistós a Sabadell. De fet, Cristhian Stuani i Johan Mojica ni tan sols es van desplaçar amb els companys a la Nova Creu Alta. Després de la seva participació en el mundial, l’uruguaià i el colombià treballen al seu ritme per posar-se a to i ahir es van quedar a La Vinya, al PGA, fent un entrenament específic. L’altra absència destacada del partit d’ahir era Rubén Alcaraz, que ja era a Valladolid enllestint la seva incorporació al conjunt de Sergio González. Tampoc va ser a Sabadell Jonas Ramalho, que es recupera d’un cop. En canvi, Sebas Coris, que no havia viatjat a l’Índia per un problema muscular, va formar part ahir de l’onze inicial.

Eusebio només va mantenir durant tot el partit el porter Gorka Iraizoz. El tècnic va incloure sis futbolistes del primer equip en l’onze inicial però va acabar amb deu, tots menys el debutant Moha Keita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)