Reus

Empat de mèrit del Reus contra el Saragossa (0-0)

Futbol. Els de Xavi Bartolo han plantat cara als aragonesos, que no han mostrat el nivell esperat en un aspirant a l’ascens

El Reus ha empatat a casa contra el Saragossa en un matx que es podrien haver endut qualsevol dels dos, tot i la diferència teòrica entre els conjunts. I és que el Reus continua tocat pels problemes per inscriure alguns jugadors, mentre que el Saragossa torna a tenir l’objectiu de pujar a primera aquesta temporada.

En la primera part, els de Xavi Bartolo han vist com els aragonesos estavellaven una pilota al pal i desaprofitaven diverses ocasions davant la porteria d’Edgar Badia. El Saragossa ha tancat per moments als de Bartolo, que ha sabut moure molt bé l’equip, que també ha posat en problemes al rival en alguns moments. En el tram final, Fran Carbia ha demanat penal en una lleu agafada d’un jugador rival en l’ocasió més clara dels reusencs. Álvaro Vázquez ha tingut dues ocasions en el temps afegit per donar el triomf al Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)