Reus

Feblesa preocupant

Reus. L’equip roig-i-negre no atura la caiguda lliure, amb fragilitat defensiva en comptes de la solidesa que fins ara el caracteritzava, i el club no troba el camí per resoldre la crisi

El Reus viu un present molt complicat. L’equip està immers en la pitjor ratxa des que és a segona A i el club continua buscant contra rellotge, sense sort de moment, inversors que cobreixin l’ampliació de capital i ajudin a eixugar el deute, una part del qual és amb la plantilla.

Fins fa poc, el Reus mantenia la competitivitat de la qual ha fet bandera, difícil de batre, amb alguna victòria per mantenir-se fora de la zona de descens i en cap partit rebent més de dos gols. Però els dos últims enfrontaments han suposat dos cops durs per a la plantilla roig-i-negra, l’1-4 contra l’Extremadura al municipal i el 3-0 de diumenge al Carlos Tartiere. Aquestes dues derrotes s’uneixen als tres anteriors duels per completar una mala sèrie: un punt de quinze possibles, amb només un gol marcat i onze de rebuts.

“Últimament, quan el marcador se’ns posa en contra tenim molt poca capacitat de resposta”, va dir Xavi Bartolo després de la derrota contra l’Oviedo, una idea que ja fa expressar després de caure contra l’Extremadura i que el preocupa molt. En els dos partits, el Reus va competir bé fins al primer gol del rival, l’1-1 en el minut 45 contra els extremenys i l’1-0 en el minut 46 contra l’Oviedo. Després, els jugadors noten la mala dinàmica i els problemes extraesportius, i tot plegat es fa més feixuc. La sensació és que sense solucions externes, l’equip continuarà la caiguda lliure.

MALA PEÇA AL TELER

La sensació és que sense solucions externes, l’equip continuarà la caiguda lliure

SENSE REACCIÓ

En els dos últims duels, el primer gol en contra l’ha enfonsat i ha acabat golejat

DINÀMICA DOLENTA

El Reus viu la pitjor ratxa en la categoria i ha encaixat set gols en dos partits

Sense notícies de cap acord amb inversors

Xavi Bartolo va anunciar divendres que el club tenia prevista una reunió amb un inversor interessat an apostar pel Reus, tal com el club va assegurar durant la setmana a la plantilla. Finalment, però, les converses no haurien fructificat i el Reus continua sense trobar qui inverteixi en el club cobrint la inversió de capital i fent les ajudes econòmiques que haurien de permetre resoldre el deute amb la plantilla i fer fitxa als jugadors no inscrits. De moment, el club deu dues mensualitats a la plantilla. Un tercer mes sense cobrar podria ser fatal, ja que, segons el conveni, els futbolistes tindrien la porta oberta a deixar el club. La directiva, amb tot, continua mostrant-se optimista i espera solucionar-ho.