Reus

Xavier Llastarri dimiteix

Reus. El fins ara president, que des de feia algunes setmanes tenia una funció merament institucional, es desvincula del club pels insults i les amenaces que denuncia haver rebut

Ahir, l’endemà que els jugadors escenifiquessin amb un comunicat dur el trencament amb la directiva del Reus, un dels que en formaven part, Xavier Llastarri, va informar de la seva dimissió. Després d’onze anys, en dues etapes, en el càrrec de president, i des de feina unes setmanes fora del consell d’administració i amb una funció merament institucional, s’ha cansat, segons assegura en un comunicat al web del club, dels insults i l’assetjament, també a la família, que ha rebut últimament, coincidint amb la crisi del Reus. Una crisi, segons Llastarri, ja superada, perquè dona el club per salvat –“la continuïtat del club està garantida”, afirma–, tot i que encara hi ha jugadors, a més dels tècnics i els treballadors, que no han cobrat, i no s’ha confirmat que la venda del club estigui tancada. Llastarri destaca l’encert d’haver confiat en el projecte de Joan Oliver, perquè recorda que va invertir en el club en un moment complicat i l’ha fet créixer. Aquest any, segons Llastarri, la major rigidesa de la Lliga els ha portat a la situació actual, agreujada per la denúncia dels jugadors. “Estan en el seu dret, però el president no només pensa en els jugadors, sinó en totes les persones del club”, diu.

EN EL COMUNICAT

Aquesta temporada la Lliga s’ha posat més dura que mai i les denúncies dels jugadors ens han portat al límit de la desaparició
M’ha tocat aguantar coses més enllà de la crítica: amenaces, insults i acusacions sense fonament
Xavier Llastarri
president del reus

Mentrestant, Bartolo apaga focs

Enmig d’una crisi amb poques explicacions per part del club, és Xavi Bartolo el que exerceix de portaveu, amb un to conciliador i optimista malgrat ser un dels perjudicats. “El club solucionarà els problemes i competirem amb normalitat”, va dir ahir el tècnic, que està entre els que no han cobrat, en què no només s’hi compten els set futbolistes que falten per rebre els sous pendents, tal com va recordar: “Els jugadors estan afectats però la resta ho estem tant o més. Els tècnics, els del filial, els del futbol de base i els treballadors tampoc hem cobrat i estem en una situació més precària.” Bartolo no veu l’equip desconnectat del partit de demà contra l’Osasuna i recorda que s’ha sabut adaptar als problemes per competir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)