Reus

Pocs jugadors i poc temps

El retorn. El Nàstic va acabar les vacances de Nadal ahir, dia en què també tenia previst tornar a entrenar-se un Reus que no començarà a preparar el duel de Màlaga fins dimecres

Els dos equips catalans de segona A tenien previst tornar als entrenaments, després de l’aturada nadalenca, ahir. Només ho va fer el Nàstic, amb una sessió matinal que repetirà avui per començar a preparar el duel del 6 de gener a la tarda contra el Còrdova al Nou Estadi. La incertesa que envolta el Reus va fer que el tècnic, Xavi Bartolo, decidís allargar les vacances de la plantilla roig-i-negra en principi fins al dimecres 2 de gener, només quatre dies abans de la visita compromesa al camp del tercer classificat, el Màlaga, un partit que es disputarà el 6 de gener a les vuit del vespre. “No és una decisió meva. L’entrenador va considerar que era millor així i és responsabilitat seva. No hi tinc res a dir perquè fins ara ell ha gestionat l’equip de manera exemplar”, va explicar ahir Joan Oliver.

Per tant, si no hi ha cap més novetat, el Reus tornarà als entrenaments dimecres, amb dotze futbolistes del primer equip, a més dels no inscrits Yoda i Cuenca i de diversos jugadors del filial, més necessaris que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)