Girona

José Luís Mendilibar

Entrenador de l’Eibar

“Al final es nota l’acumulació de partits”

L’entrenador de l’Eibar, el rival del Girona, també va rebre els mitjans de comunicació locals per valorar el matx entre guipuscoans i gironins. “El Girona fa unes quantes setmanes que juga entre setmana i el cap de setmana. Al final es nota l’acumulació de partits amb algun lesionat, alguna sanció i diversos futbolistes que han de repetir a l’onze cada quatre dies” comentava José Luis Mendilibar, que va afegir: “Els equips petits, que som el 80% dels que estem a primera divisió tot això ho notem i passa factura.”

El tècnic de l’Eibar, una de les bèsties negres del Girona, destacava el paper dels atacants de l’equip dirigit per Eusebio Sacristán, en especial, els números de Cristhian Stuani. “Fan força centrades i Stuani ho aprofita ja que té unes condicions impressionants. Ha fet molts gols els últims dos anys i és un futbolista molt perillós per a tots els rivals”, analitzava el basc, que avisava els seus. “Hem de tapar els espais que es generin per les bandes per evitar precisament les centrades, que no ho facin amb facilitat. Quan arriben pilotes a la teva àrea és perquè abans has fet alguna cosa malament. El Girona ho està fent bé en línies generals i haurem de parar molta atenció a tots els aspectes ja que si els deixem espais generaran ocasions i perill”, va sentenciar José Luis Mendilibar, que no vol fer concessions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)