3a divisió FEF

El Peralada hi posa l’efectivitat

Amistós. L’equip dirigit per Albert Carbó supera el Girona B en el darrer test de preparació per als de l’Alt Empordà, que confirma la progressió i l’evolució d’un bloc construït de zero

Girona B 0 Peralada 2

GIRONA B:Jonathan Morilla, Lluc Banús, Toni Gamell, Roura, Aleja, Ferran López, Venzal, Joel García, Baffoe, Muritala, Guillem Naranjo. També van jugar: Youssuf, Víctor Rodríguez, Maik Molist, Miki Póveda, Homet, Carlos Martínez, Dan Coll i Ibrahima.PERALADA:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Toni Cunill, Iván Amoedo, Ritxi Mercader, Jorge Torres, Arnau Ortiz, Pep Piany, Xavi Ferrón i Èric Pimentel. També van jugar: Asparó, Canal, Guillem, Èric Vilanova, Marc Medina, Biel Font i Pascu.GOLS:0-1 (6’) Pep Piany. 0-2 (16’) Toni Gamell, en pròpia porteria. .ÀRBITRE:Navarro Juncà.T.G.:a Cunill i Muritala.T.V.:cap.

El Peralada, exfilial del Girona, va guanyar l’amistós disputat al municipal de Riudarenes contra el Girona B, primer filial dels de Montilivi. Els de l’Alt Empordà continuen la seva progressió i el seu acoblament i en el darrer test de la pretemporada abans no comenci la lliga de tercera el cap de setmana vinent van demostrar que estan a punt per a la competició.

Només començar, Pep Piany va avançar als peraladencs amb un xutàs de la frontal que va agafar una paràbola imparable per a Jonathan Morilla (6’). El 0-1 va acomodar encara més l’equip dirigit per Albert Carbó, que va dominar el filial sense contemplacions. Deu minuts després Ritxi va fer la centrada, Pime va rematar i un defensor es va acabar d’introduir l’esfèrica en la pròpia porteria (16’).

La primera meitat va acabar amb domini i control visitant i amb Ritxi Mercader gairebé fent el 0-3 en una falta directe des de la frontal servida de manera magistral.

En la segona part, els canvis van trencar el ritme, però la parella Carles Puig i Pime va estar a punt d’estripar-ho tot. En el 52’ la passada de la mort de Puig va acabar amb un xut al travesser de Pime i en el 60’ una jugada calcada va fer treballar el porter del Girona B.

Al final, la bona actuació d’Asparó va permetre de mantenir el zero davant la insistència d’un Girona B que va acabar millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)