3a divisió FEF

El Figueres visita el Vilassar en un duel entre necessitats

3a divisió. Els figuerencs volen aconseguir la primera victòria a domicili del curs al Xevi Ramon (17.30 h) i allunyar-se de la zona baixa

La victòria a Vilatenim contra el Granollers ha donat aire a un Figueres que, amb només set punts, és massa a prop de la zona de descens i necessita encadenar bons resultats per allunyar-se de la zona baixa. Per això els figuerencs tenen entre cella i cella els tres punts d’avui al camp del Vilassar, que suposarien la primera victòria a domicili després d’haver perdut els tres partits lluny de Vilatenim. El Vilassar, a més, es troba en una situació gairebé calcada, i és que després d’una victòria i quatre empats només està per sobre de la Unió en la classificació per la diferència de gols.

Per al partit d’avui el tècnic Xavi Agustí no podrà disposar dels lesionats Ivan Vidal i Carles Coto ni tampoc del porter Embela, que està convocat amb la selecció de Guinea Equatorial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)