3a divisió FEF

El Banyoles i l’Horta s’enfronten en un duel de bones ratxes

3a divisió. Els d’Adam Fontes intentaran encadenar la tercera victòria a casa i la cinquena jornada sense conèixer la derrota

En les últimes jornades el Banyoles ha fet un pas endavant i ha demostrat que l’adaptació a la categoria l’ha fet per la via ràpida. Avui, però, tindrà una prova realment dura a casa (18 h) contra un Horta que manté la inèrcia positiva del curs passat i que ocupa la tercera posició. Els barcelonins seran l’obstacle dels d’Adam Fontes per aconseguir la tercera victòria consecutiva a casa i enllaçar un cinquè partit sense perdre, que permetria als banyolins distanciar-se una mica més de la zona de descens. Però si la dinàmica del Banyoles és bona, la de l’Horta encara ho és més, i és que els de Nacho Castro arriben al Pla de l’Estany després de superar el Sant Andreu (2-0) i haver perdut només contra el líder, la Pobla. En el duel d’avui no hi podran ser els lesionats Bena i Ferru.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)