I ja porten 452 minuts sense celebrar cap gol

Sequera. El Banyoles no veu porteria des de l’estèril 2-4 contra l’Europa en el minut 88, en l’únic partit que ha marcat dels últims vuit

El Banyoles va empatar dissabte contra el Cerdanyola (0-0) i no va poder trencar la mala ratxa de resultats que l’ha portat a sumar només dos punts dels últims 24 en joc, però sí que hi va haver un canvi en les sensacions que va transmetre l’equip. I és que després de moltes jornades, els d’Adam Fontes van dominar amb claredat en alguns trams del partit i van generar ocasions suficients per merèixer una victòria que, desgraciadament, no va arribar. Una vegada més els del Pla de l’Estany no van tenir la punteria afinada, un handicap que s’està fent cada vegada més complicat de superar. El porter rival i, fins i tot el pal en una ocasió de Moha, van evitar que el Banyoles celebrés un gol que hauria suposat molt més que tres punts en la classificació. D’aquesta manera els banyolins van allargar la sequera golejadora que ha acompanyat aquesta mala ratxa de resultats, ja que en els últims cinc partits el Banyoles no ha vist porteria. De fet, els d’Adam Fontes només han marcat en un partit dels últims vuit, i va servir de ben poca cosa, perquè van ser els dos gols en el partit a casa contra l’Europa que només van maquillar una mica el resultat (2-4). Des de llavors ja s’han jugat 452 minuts –el 2-4 contra els graciencs va arribar en el minut 88– i el gol continua sense arribar. Amb aquests números, el Banyoles és, lògicament, l’equip menys golejador de les últimes vuit jornades de lliga. I de molt, ja que la resta d’equips n’han marcat com a mínim 10 en aquest mateix tram de campionat.

La crisi golejadora ha suposat el gran canvi de dinàmica dels banyolins, perquè fins a la setzena jornada els d’Adam Fontes havien marcat 19 gols, uns números semblants als dels equips de la zona mitjana, però ara s’han estancat amb 21 gols i ja són l’equip menys golejador de la lliga, lluny del San Cristóbal, el segon que menys marca, amb 26 dianes.

Sant Andreu-Banyoles 2-0
Vilafranca-Banyoles 3-0
Banyoles-Europa 2-4
Banyoles-Terrassa 0-0
Granollers-Banyoles 2-0
Banyoles-Vilassar 0-2
Figueres-Banyoles 4-0
Banyoles-Cerdanyola 0-0