2a divisió FEF

Els set minuts més dolços

2a divisió B. Barnils va tornar a jugar un partit gairebé deu mesos després del darrer a Terol. El de Seva ha deixat enrere una lesió als lligaments encreuats

Les victòries solen deixar al seu pas notícies positives per als equips que les aconsegueixen. L’Olot va superar en la darrera jornada el Badalona i va aconseguir encadenar dues victòries en la lliga per segona vegada en aquest curs. A més, els de la Garrotxa no perden des del 5 de gener, en l’últim partit de la primera volta, i en la segona s’han convertit en el millor equip del grup tercer amb 19 punts (els mateixos que el Cornellà) i en el màxim golejador amb 19 dianes. Els últims minuts contra els badalonins van servir per tornar a veure vestit de curt Roger Barnils, una vegada superada la ruptura al lligament encreuat anterior que es va fer al final de la campanya passada. Els tres minuts més l’afegit que va disputar el de Seva, ja amb 2-0 en el marcador, segur que van ser els més dolços per al central i migcampista, feliç de tornar a sentir-se futbolista.

“Estic content, ja que després d’un treball personal dur, del cos tècnic, els metges, els recuperadors i els preparadors físics, he tornat a jugar i, a més, a gaudir de la victòria de l’equip”, comentava Barnils després del matx contra el Badalona. El polivalent futbolista de l’Olot no jugava un partit des de la penúltima jornada de la temporada passada al camp del Terol, el 12 de maig del 2019, gairebé fa deu mesos: “He estat feliç pels minuts, ja que he pogut retrobar sensacions i emocions damunt el terreny de joc. Dono les gràcies al doctor Cugat, que em va operar; a en Ramon Vila, que em va ajudar en la recuperació, i a en Ferri, que m’ha ajudat a estar a punt; ara estic amb ganes de continuar ajudant”, deia Roger Barnils, el jugador més feliç de l’Olot.

EL PROTAGONISTA

Dono les gràcies al doctor Cugat, que em va operar; a en Ramon Vila, que em va ajudar en la recuperació, i a en Ferran, que m’ha ajudat a estar a punt
He estat feliç pels minuts jugats, ja que he pogut retrobar sensacions i emocions damunt del camp
Roger Barnils
central i migcampista de l’Olot
Patrocini

Moha continua aportant en atac

El davanter de l’Armentera va tornar a gaudir dels minuts finals del partit per aportar el seu gra de sorra a nivell ofensiu i, de nou, no va desaprofitar l’ocasió per tornar a ser decisiu. Moha va ser constant en la pressió i en les desmarcades davant una defensa badalonina malmesa per l’expulsió de Pelón. El jugador de l’Alt Empordà va interpretar bé el seu paper i va executar a la perfecció una passada del figuerenc Pedro del Campo per superar Morales per sota les cames i fer la segona diana amb la samarreta olotina.

Moha ja va assistir en l’últim matx Kilian Grant per tancar la golejada a la ciutat esportiva Dani Jarque (1-5) i en els 96 minuts que ha gaudit en els cinc partits que ha disputat ha deixat bones sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)