2a divisió FEF

El Llagostera demana que la temporada sigui nul·la

2a divisió B. El club blau-i-vermell ha publicat un comunicat on proposa que no es tinguin en compte els resultats d’aquesta temporada i no hi hagi ni ascensos ni descensos

Arran de les notícies i informacions que han anat sortint en els últims dies i hores el Llagostera ha emès aquesta tarda un comunicat per manifestar la seva postura, a la que donen suport la junta directiva, el cos tècnic i la plantilla. En el comunicat el club gironí proposa principalment que no es tinguin en compte els resultats d’aquesta temporada, justificant que si no s’han jugat tots els partits no es pot tenir en compte els resultats obtinguts perquè no tothom ho ha fet en les mateixes condicions. A banda d’aquesta proposició general, que anul·laria tots els altres debats que s’han generat sobre què fer un cop es doni oficialment per acabada la competició, el Llagostera també s’ha mullat en altres aspectes. A més, el club ha retret que alguns clubs busquin el seu propi interès enmig de la situació actual per sortir beneficiats de les decisions que es puguin prendre.

Sobre un possible ‘play-off’

El Llagostera, en cas que la decisió final sigui que hi haurà ascensos i s’hagi de jugar una promoció d’ascens, ha manifestat que pel club el més just seria que el juguessin els quatre primers classificats del final de la primera volta, tenint en compte que en aquell moment tothom havia jugat contra tothom i això faria la situació més justa (segons la seva opinió) i realista. Amb aquest criteri de classificació el Llagostera també en sortiria beneficiat, perquè eren el sisè equip no filial millor classificat en aquell moment i entraria a la copa –ara és el novè i estaria fora.

Sobre la creació de la 2a B-Élite

En les últimes hores també ha aparegut sobre la taula la possibilitat de crear una categoria entremig de la 2a A i la 2a B per evitar tenir una categoria de bronze amb 98 equips. Sobre aquesta possibilitat el Llagostera es posiciona en contra de fer-ho d’immediat, i és que el club opina que el dret a jugar en aquesta nova categoria s’hauria de guanyar, en tot cas, durant la temporada 2020/21 perquè tothom tingués igualtat de condicions..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)