El Girona perd i s’enfrontarà a l’Almeria, però encara no sap quan

2a divisió A. L’equip gironí acaba cinquè i afrontarà l’anada de la primera eliminatòria contra els andalusus a Montilivi. La fase d’ascens no té dates

Enmig de l’embolic per la suspensió del Deportivo-Fuenlabrada, després de sis positius per coronavirus en el conjunt madrileny, el Girona ha perdut a Alcorcón l’últim partit de la lliga regular (2-0) i ha cedit  un lloc en la classificació, del quart al cinquè. L’equip perd el factor camp i s’enfrontarà a l’Almeria en la primera eliminatòria, que a última hjora d'aquesta nit encara es desconeix si s’endarrerirà (s'ha arribat a especular amb la data del 2 d’agost) a causa de l’ajornament del Deportivo-Fuenlabrada o arrencarà demà passat mateix. Un autèntic desgavell. Els gallecs, a més, han quedat sense possibilitats de salvar-se.

Amb jugadors fixos com Stuani i Granell a la banqueta, Francisco ha aprofitat el partit per variar l’esquema de joc i ha alineat tres centrals d’entrada. Al davant, Joaquín Zeballos, en la seva estrena com a titular, i Jairo. La primera part ha estat molt plana, sense perill a cap de les dues porteries, i un únic xut a porteria dels gironins, de Jairo (27’). Després del descans, Francisco ha decidit refer el dibuix i tornar a la línia de quatre al darrere. Asier Riesgo ha tingut feina per aturar un xut de Sosa (48’). El mateix Sosa, en una penetració ràpida a dins l’àrea, ha provocat penal per l’entrada de Valery i ha marcat l’1-0 (55’).

Francisco ha fet debutar el jove del planter Pau Víctor. El Girona mirava de reaccionar, però Ernesto ha tingut a prop el 2-0 (70’) just després que un gol del Saragossa situava els blanc-i-vermells en el cinquè lloc. I en una jugada de contraatac dels madrilenys que ningú ha sabut frenar, Arribas l’ha recollit dins l’àrea i ha marcat el 2-0 (74’). Amb dos gols en contra, i sense capacitat d’intimidació al davant, el Girona ja ha tret la bandera blanca, pendent dels resultats dels altres camps.