2a divisió FEF

La temporada de 2a B i 3a arrencarà el 18 d’octubre

Per fi. La federació espanyola ha comunicat la data d’inici del curs, que haurà de ser ratificat per la comissió gestora de la FEF

Ja hi ha data. El futbol semiprofessional feia dies que esperava la confirmació de quan arrencaria el curs i finalment la federació s’ha pronunciat. I és que la comissió de presidents de les federacions territorials ha decidit unànimement que les competicions d’àmbit estatal arrenquin el 18 d’octubre. La decisió és ferma, però haurà de ser ratificada el pròxim 14 de setembre per la comissió gestora de la federació espanyola.

A més, perquè arrenqui la 2a B, en què hi participaran 102 equips distribuïts en cinc grups, s’haurà d’haver aprovat el corresponent protocol per les autoritats sanitàries, mentre que a tercera divisió el protocol que s’aplicarà serà el de cada comunitat autònoma. Qui també arrencarà el 18 d’octubre és la primera iberdrola, la segona divisió femenina, tot i que podria arrencar abans si tots els clubs es posen d’acord a arrencar, com a molt d’hora, el 4 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)