Girona

La cinta de capità, de braç en braç

El relleu de Granell. El Girona ha format una comissió amb els cinc jugadors més veterans del vestidor. Des de l’entrada en competició fa tot just un mes i mig, Aday, Stuani, Juanpe, Ramalho i Bernardo ja han dut el braçalet

La marxa d’Àlex Granell al Bolívar deixava un buit a la capitania del Girona, que perdia també un altre dels representants de la plantilla, Pedro Alcalá. El tècnic, Francisco Rodríguez, va proposar de crear una comissió de jugadors formada pels més veterans del vestidor. En una plantilla plena de cares noves, la comissió la formen els cinc futbolistes que acumulen més de dues temporades a Montilivi. Bernardo va viure el parèntesi de la temporada passada, cedit a l’Espanyol, però va arribar a Montilivi l’estiu del 2017, després de l’ascens a primera. El colombià forma part del grup de capitans juntament amb Aday Benítez, Cristhian Stuani, Juanpe Ramírez i Jonas Ramalho. I el relleu coral s’ha vist reflectit en l’arrencada del campionat, perquè en només un mes i mig de competició i nou jornades de lliga, tots cinc jugadors han dut ja el braçalet. En l’estrena, al camp de l’Sporting, va ser Juanpe el capità, sense Aday, Stuani ni Ramalho a l’onze. La setmana següent, Stuani va dur el braçalet contra el Fuenlabrada. Aday l’ha dut sempre que ha estat titular. A Lugo, a Castelló i contra el Cartagena, sense Aday ni Stuani, el capità va ser Ramalho. I Bernardo ha acabat duent la cinta en els partits en què Aday ha estat substituït i no hi havia cap dels altres membres de la comissió. Tant a Almeria –Ramalho havia estat expulsat– com a Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)