Girona

Francisco: “Seguim creixent i millorant”

Roda de premsa. El tècnic explica que demà contra Las Palmas tornarà Samu i que no hi seran Muric ni Yoel Bárcenas perquè han de marxar amb la seva selecció

Francisco Rodríguez ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa telemàtica per parlar del partit que el Girona juga demà (21h) a Montilivi contra Las Palmas. Les seves declaracions:

Anàlisi fred de La Romareda

“Han passat uns quants dies i ja està tot digerit i analitzat. Hem vist més coses positives que negatives. És veritat que vam cometre dues errades al final que ens van costar dos punts però entre tots hem vist que aquest és l’equip que volem, tot i que ens queda per millorar, aquesta línia és bona. Ens agradaria portar 16 punts però en tenim 14, i ara ja, per tant, pensant en el partit de demà.”

L’estat de la plantilla

“Hi ha partits de seleccions i just ens toca jugar dilluns, la pitjor data quan hi ha aturada internacional. De fet Muric ja no hi és, ha marxat amb la seva selecció, Yoel Bárcena també, no pot jugar demà. Ramalho sí que hi podrà ser. Dels lesionats recuperem a Samu, que ja s’ha entrenat amb el grup darrerament i Juanpe i Stuani continuen igual.”

L’àrbitre de La Romareda

“Quan acaba el partit hi ha tensió. L’àrbitre va estar molt bé, es va dirigir a mi dient-me que el truqués per parlar de la jugada. Al final els responsables vam ser nosaltres, no l’àrbitre i li demano disculpes si li vaig dir alguna cosa. Hem analitzat les errades que hem tingut i no repetir-los.“

3 setmanes sense parar de competir

“Sí que hem tingut una mica més de temps però hem de tenir en compte que el dia després de Saragossa vam fer festa i després hem hagut de recuperar gent després del gran esforç d’Almeria i de Saragossa. Ens ha donat temps a preparar molt bé el partit, això sí que és veritat però ens falta completar quan tinguem tots els jugadors disponibles. La setmana ha estat fantàstica, els entrenaments també, estic molt content perquè això és el què ens portarà a poder competir bé els partits. Estic molt content amb els jugadors, amb el grup que tinc. “

Las Palmas

“Ens hem d’adaptar al perfil de jugador que tenim al 100% i després la nostra identitat serà la mateixa. Ens enfrontem a un equip que li agrada tenir possessió, que domina a través de la pilota, amb jugadors molt dinàmics, amb projecció ofensiva, laterals profunds i que per moments et pot fer sentir dominat. Els resultats no li han acompanyat últimament però serà un partit complicat, té jugadors que jo conec molt bé i que son molt bons. La feina que hem fet darrerament l’haurem de dur a terme per treure tres punts a Montilivi.”

En quin punt està l’equip

“Estem creixent molt. Cada cop estem més a prop de guanyar. L’altre dia vam tenir situacions per fer el 0-3, per sentenciar i estaríem parlant d’una altra cosa, d’un equip gairebé format, que està començant a jugar bé. L’equip el tenim on volem, amb el pas del temps millorarem, però la realitat és que l’inici va ser molt difícil i que, ara mateix, hi ha equips millor que nosaltres. Amb tots els respectes a tothom, intentarem jugar cada partit com si fos l’últim. Tenim molt bons jugadors que encara han de trobar el seu millor to físic i que alguns d’ells arrosseguen problemes físics i segueixen jugant de titulars. Quan recuperem a tots, tindrem un nivell alt i millorarem lògicament.”

La classificació

“Aquest matí a un membre del cos tècnic li he dit que no digués contra qui juguem d’aquí deu dies. No ho vull saber. Jo vull saber a qui tenim preparat per competir demà. No podem pensar més enllà. No ens podem enganyar encara que guanyem demà i ens acostem a la zona alta. Ens queda moltíssim per créixer i ho hem de fer des del treball i la humilitat. A tots ens agradaria tenir més punts perquè et donen la tranquil·litat de poder treballar millor però tenim gent suficientment capacitada per seguir sumant poc a poc i creixent com a equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)